4 ting du bør investere i som hundeejer

hund
ds12

Som kæledyrsejer er det bedste kun godt nok, når det kommer til vores firbenet bedste ven. Derfor er det også vigtigt med rette udstyr, som gør hverdagen både nemmere og bedre for dig og dit kæledyr. Her får du en oversigt over de 4 vigtigste ting, som du og dit kæledyr vil få stor glæde af.

 

  1. foderspand
    En foderspand kan være en super god ting at investere i, da den

beskytter foderets kvalitet bedre i modsætning til den foderpose, som du får leveret foderet i. Dette gør, at foderet forbliver frisk og tørt og heller ikke opsamler støv eller bakterier. På denne måde undgår du i højere grad også, at dit kæledyr pludselig mister lysten til foderet, da fugtigt eller udtørret foder ofte kan være årsagen til dette.

Derudover slipper du samtidig også for dårlig lugt i hjemmet, hvilket let kan forekomme, hvis man ikke sørger for at holde foderet tæt og indelukket. Hvorved en foderspand også er en super løsning på dette, da den sørger for altid at holde foderet tæt.

2. En god hundesele

Er du ejer af en hund, så vil en god og effektiv hundesele også være noget, som både du og din hund vil sætte stor pris på. En god hundesele er en sele, som let kan indstilles og tages af og på, og som samtidig er komfortabel for din hund at anvende under alle former for bevægelse.

Derudover er en hundesele også langt bedre at benytte fremfor en snor i halsbåndet, hvis din hund trækker meget. Ved at benytte snor i halsbåndet, kan du nemlig hurtigt komme til at pådrage skader på hundens nakke, hvilket kan være super farligt. Hvorimod du med en sele tager presset væk fra nakken og fordeler trækket mere jævnt.

 

http://canem.dk/ kan du finde et stort udvalg af hundesele samt mange andre praktiske ting til dit kæledyr.

3. en god hundeseng

Ligesom vi selv værdsætter en god seng, hvor vi ligger godt og ikke føler os ømme i kroppen dagen efter, så gør din hund eller kat helt sikkert det samme. Derfor vil dit kæledyr uden tvivl værdsætte en lækker formfast og stabil seng, som den kan få lov at slappe af og gemme sig i, når det får behov for at trække sig lidt væk fra familiens støj.

 

Derfor bør du også altid tænker over, hvor i huset du vælger at placere dit kæledyrs seng. Det er for eksempel ikke en særlig god ide at placere sengen steder, hvor der er meget larm, eller hvor i kommer til at gå meget frem og tilbage, da dette nemlig vil stresse dit kæledyr og gøre at det ikke vil slappe ordentligt af.

4. Det rette foder

Den fjerde og nok aller vigtigste ting når det kommer til dit kæledyrs trivsel og sundhed, det er det rette foder. Dårligt foder kan nemlig føre til dårlig mave og tarmproblemer.

kat

Dog kan det godt være ret uoverskueligt at skelne i mellem dårligt og kvalitetsfoder, da der er et stort udvalg af foder på markedet.

En god tommelfingerregel er dog at gå efter foder, hvor der på ingrediens listen er nævnt frisk/fersk kød som noget af det første, da der dermed er en god chance for, at det så er kvalitetsfoder.

 

Er du dog i tvivl om noget, så kan du helt sikkert søge vejledning hos din dyrehandler.

 

Skriv et svar