Pift boligindretningen op med et plankebord

ds12

Ønsker du at give dit hjem et mere moderne og minimalistisk look? Og har du ligesom mange andre danskere forelsket dig i den nordiske boligstil med de nedtonede farver og naturlige materialer? Så er der altså intet som et flot plankebord af naturligt træ, som kan pifte dit hjem op og lede dig i retning af et flot og moderne hjem.

 

Plankeborde til hver en smag
Der er et hav af udvalg af plankeborde ude på det danske marked: alt fra spiseborde, skriveborde, sofaborde eller bænke. Ligeledes fås plankeborde også i flere forskellige træsorte og farver. Plankebord.dk hjælper dig med at finde det helt rette plankebord til dit hjem, ved at holde dig opdateret på, hvad der er muligheder ude på markedet og ved at hjælpe dig med at finde frem til de bedste forhandlere.

Klik her på; Plankebord.dk for at se deres seneste anbefalinger, eller for at få et indblik i deres brede viden om plankeborde.

Derfor bør du investere i et plankebord

Der er mange gode grunde til at vælge et plankebord. Udover bordets hyggelige og tidsløse look, som passer ind i stort set alle hjem, så er holdbarheden på bordet nærmest også uendelig, hvis du husker at pleje det som anbefalet.

Derudover kan du også nemt give bordet et nyt look, hvis du synes, at det trænger til forandring. Dette kan du nemt gøre ved at slibe bordet og eventuelt smøre det ind i en pigmenteret olie, så det får den farve du ønsker.

plankebord

Ved at investere i et plankebord, får du altså rigtig meget bord for pengene, og er samtidig sikret et bord, som holder ved.

Byg dit eget unikke plankebord

Har du hænderne godt skruet på, og skulle der på trods af det store udvalg ude på markedet, alligevel ikke være et plankebord der helt falder i din smag, så har du også mulighed for at bygge dit helt eget unikke plankebord. På; Plankebord.dk kan du finde en guide over, hvordan du griber sådan et projekt an samt få en oversigt over de mest praktiske ting, som du bør tage stilling til, inden du går i gang.

Plankebord af genbrugstræ

Ønsker du at gøre en forskel for miljøet? eller ønsker du måske at finde et billigere alternativ, da et splinternyt plankebord godt kan ligge i den dyre ende? Så er det en også en oplagt mulighed at benytte genbrugstræ til dit plankebord. På denne måde sikrer du dig samtidig et unikt og rustikt bord med sin helt egen historie, som du kan være sikker på, at der kun findes et af, og som der dermed er ingen andre der har stående i deres hjem.

Plej og vedligehold dit plankebord

For at få det mest optimale ud af dit plankebord, så er det nødvendigt, at du plejer det, og husker at give bordpladen oliebehandling.

 

Når du modtager bordet så anbefales det derfor, at du giver bordet omtrent 4-8 lag fordelt på 3 uger, afhængig af hvilken træsort og tykkelse bordet har. Herefter bør du  minimum 1-2 gange om året give bordpladen en oliebehandling igen. Gerne hyppigere, hvis du synes, at bordet begynder at se træt, ridset eller tørt ud.

 

Derudover bør du altid være forsigtig med at bruge sæbe på bordpladsen i det daglige, da dette er med til at opløse oliens beskyttende effekt på bordet.

Skriv et svar