En fed fidus til julegaven: LED pæren

ds12

Julen 2015 nærmere sig, og det er tid til at spekulere over hvad man skal give sine kære i julegave. Udenom de mange populære ting man giver hinanden, findes der også gaver, der giver glæde på længere sigt – og et af de eksempler er det vi har her. Til kæresten, konen, manden eller familien, kan en LED pærer gøre både glæde og gavn. Udenom de normale former for pærer, kan man måske have været gjort opmærksomhed på, en bestemt type pære, som den pågældende benytter sig af i deres hjem, og derfor gøre vedkommende glad. Julen er glædens fest, og det handler udelukkende om at gøre mennesker man holder af glade. Man skal dog være lidt original når man skal finde på en gave, da det i dag helst skal være det helt rigtige, før vi bliver oprigtige glade. At give en LED pære, kan måske i første omgang ikke vække den største interesse eller glæde, men jo mere man taler for, at det er en god ide til julegave, jo mere normalt bliver det også. LED pæren er en fed fidus med mange fordele tilknyttet for den normale dansker. Målgruppen er derfor alle, så, man kan ikke gå helt galt i byen, hvis man giver en LEP pærer i gave.

En ekstra overraskelse

En måde hvorpå du kan overraske din modtager, med en LED pærer som julegave i 2015, på unik vis, er ved at installere pæren i den forbindelse, du havde tænkt dig at den skulle gavne hos modtageren. Dette kan der gøres en festlig og sjov oplevelse ud af. Fx har din far måske snakket om, i hundrede år, at han gerne vil have lys ude i carporten. Med lidt planlægning og teknisk snilde, kan dette komme i stand. Din fars ansigt, når han ser det, vil ikke være at glemme.

En anden ide, vil være mere vedkommende de kvindelige modtagere, hvor det kan være et sted i deres hjem, fx en fin lyskæde, eller badeværelsesbelysning. Det hele kommer an på hvad du tror den kvindelige modtager ville kunne foretrække.

Til børn, findes der også fantastiske mange muligheder for at overraske dem. Det kan fx være en sjov og farverig belysning på børneværelset, men der kan også være tale om en sjov belysning i andre sammenhænge. Der kan måske opsættes et lys med et bestemt tema, der også knytter sig til andet på børneværelset.

Fælles for alle modtager LED pærer som julegave i 2015 er, at lys skaber glæde hos enhver, specielt hvis det bliver modtaget i dets praktiske udformning. Det kan nemlig godt være lidt svært at forestille sig hvordan pæren eller pærerne skal benyttes, når man bare får dem i en pakke. Det kommer dog an på om vedkommende har ønsket sig pærerne eller pæren, da der så er tale om en anden sag.

Men hvis du har tiden og lysten til at gøre noget ekstra ud af din gave, vil det kun glæde modtageren af LED pæren eller pærerne. Elektrisk lys, er nemlig noget vi alle benytter os af.

Skriv et svar