Miljøvenligt og effektivt oliesug

ds12

Skal du have samlet noget olie op fra gulvet på autoværkstedet? Dansk Træmel har et stort kendskab til og udvalg af oliesugning.

Oliesug i form af granulat kan anvendes til mange formål. Blandt andet er det særdeles velegnet til at få olie op fra gulvet på autoværksteder.
Dansk Træmel har handlet med sugeprodukter gennem mange år og har derfor et bredt kendskab til hvad der virker og ikke virker.
Oliesuget er både miljøvenligt, effektivt, det afgiver ikke farve på gulv og fodtøj, og så har det høj sugeevne af bøgetræ. Derudover støver det heller ikke som mange andre produkter.

Oliesugning med træ er derfor en meget effektiv metode, da bøgetræ har en meget høj sugeevne.
I industrier som autoværksteder eller vejhjælp er det ofte nødvendigt med opsugning af olie eller andre væsker. Med denne strøelse kan man på en sikker og miljøvenlig metode få samlet olie eller andre væsker op fra arbejdspladsen eller vejen. Savsmuldet indeholder nemlig ikke lim, kemikalier eller lignende og forurener derfor overhovedet ikke.

Udover at det er en meget miljøvenlig metode, så er savsmuld også en nem metode til hurtigt at få klaret sugning af olie, så du har styr på afskaffelsen af det.

Skriv et svar