Nu kan vi endelig fejre Black Friday i Danmark

ds12

Konceptet ’Black Friday’ stammer faktisk oprindeligt fra USA, hvor dagen afholdes den første fredag efter den amerikanske højtid ’Thanksgiving’. Black Friday går i bund og grund ud på, at butikkerne har en masse helt vilde tilbud, som er utroligt attraktive. Netop denne dag er startskuddet på juleindkøbene i USA, og konceptet har som sagt spredt sig til Danmark.

Black Friday i Danmark har også slået sine rødder, og mange mennesker valfarter til indkøbscentre og storbystrøg denne dag for netop at få fingrene i nogle af de mange varer, der er sat gevaldigt ned til lejligheden. Her i Danmark startede Black Friday på nogle webshops, men spredte sig senere til de fysiske butikker, som nu nyder godt af den nye kæmpeshoppedag.

Sådan kan du lave dig en fredag blog om Black Friday

Det er lige nu meget in at have sin egen fredag blog. Mange af de mest populære blogs handler om mode, indretning og livsstil, og mange af disse bloggere ser Black Friday som en kæmpe mulighed for at spare penge og købe en masse ting, de har ønsket sig i lang tid for billige penge. Der findes derfor utroligt mange blog-indlæg, der omhandler Black Friday, og hvad man har købt sig på Black Friday.

Ud over de mange gode tilbud, der altid er at finde på Black Friday, er der tit også arrangementer; sociale lige så vel som kulturelle. Dagen bliver brugt til at få hold i forskellige mennesker og til at få større tilslutning til forskellige velgørende sager. Det er ikke sjældent, at Red Barnet, Amnesty og andre lignende organisationer står klar på travle dage som disse med et spørgeskema i hånden og et smil på læben for at fange en næste i mængden. Disse organisationer får dog stort udbytte af at være aktive på store shoppedage som disse, da der er masser af folk til stede, og siden man befinder sig lige for døren af julen, føler man sig også altid lidt ekstra gavmild og solidarisk; villig til at hjælpe dem i nød.

Black Friday er lige op til juletiden, så spred din glæde med et smil

Siden Black Friday er startskuddet for juleindkøbene, er det kun passende, at man tager til Black Friday med et smil på læben; at man er venligt stemt over for de andre medmennesker, som er på udkig efter de perfekte julegaver til den perfekte pris. Julen handler om glæde og om at gøre andre mennesker glade og varme deres hjerter, og det er også netop derfor, at man, når man er til Black Friday, skal huske at, at det ikke nytter noget at snuppe det sidste par fede sko ud af hænderne på en anden, bare fordi man hellere selv vil have dem. For det er netop her midt i julegaveræset, at man har allermest brug for et opmuntrende smil fra en fremmed. Det er her, man finder den indre glæde; det er her, man kan gøre en andens dag bare lidt bedre.

Skriv et svar