Vær obs. når du køber strømper til mænd

ds12

Man skulle ikke tro at noget så simpelt som strømper til mænd var noget der ville igangsætte den store tankevirksomhed. Det er jo bare sådan noget man køber, ikke sandt? Forkert. For der er faktisk mange ting man kan være opmærksom på når man køber strømper til mænd, og nogle af dem vil vi komme ind på her.

Er alting i orden rent karmamæssigt

Det første du skal tænke på (eller det er overhovedet ikke det første folk tænker på når det er at de køber strømper til mænd, men det burde det være) er om alt er okay i det store karmabillede.

Det kan f.eks. være om bønderne får det for deres uld som de fortjener, altså om det er fairtrade og om alting er i orden. Måske kan man endda også finde økologisk uld, hvor man er sikker på at fårene har fået ordentligt foder og ikke er blevet proppet med alt muligt som har skulle booste deres produktion af uld. Men det er jo bare ulden.

Så skal man også overveje hvem det er der har lavet strømperne. Det er ikke sikkert at man kommer helt uden om børnearbejde, i de fleste lande er det nemlig en nødvendighed for familiens økonomi at børnene også arbejder. Men der er fabrikker hvor børnene arbejder et par timer og så får lov til at gå i skole resten af dagen, og på den måde kan de så få et rigtigt job når de bliver voksne, og så bliver alting langsomt meget bedre. Kan man købe sine strømper til mænd fra sådan et sted er det jo meget bedre.

Og endelig kan man overveje om det er muligt at købe lokalt sådan at strømperne ikke skal transporteres tværs over verden.

Kvaliteten

Det var det man kan kalde det karmamæssige aspekt, men der er flere ting der er værd at overveje når strømperne skal købes. Den ene af dem er kvaliteten, den kan nemlig svinge utroligt meget, både far butik til butik, men også mellem de forskellige typer af strømper til mænd. Der er stor forskel på om du køber sokker der er produceret med det formål at de skal bruges et par gange og så smides væk, eller om du køber sokker i silke og god kvalitet.

Prisen

Endelig skal man selvfølgelig også overveje prisen. Det er fristende bare at købe de første de bedste strømper til mænd, men det kan være godt lige at gøre sig selv den tjeneste at sammenligne priserne inden man køber, for ofte finder man ud af at der er ret mange penge at spare. Og som man siger, en krone sparet er jo bedre end en krone tjent, for den skal man ikke betale skat af.

Besparelserne vil ofte findes på nettet, og her er der flere butikker online der udelukkende sælger strømper. Det lyder måske lidt spøjst at det kan lade sig gøre, strømper udgør jo normalt en meget lille del af en tøjbutiks salg, men netop fordi de sælger til hele Danmark kan der godt være en god forretning i det alligevel. Og det gør at de kan sætte priserne så lavt at det bedre kan betale sig at købe hos dem frem for at købe nede i den lokale tøjbutik.

Det var et par gode råd til hvad du skal være opmærksom på når du køber strømper til mænd. Der er sikkert flere ting man skal være opmærksom på, og hvis du kommer på nogle af dem så skriv endelig – du kan også skrive i kommentarerne herunder hvad du lægger vægt på når du skal ud at købe strømper.

Skriv et svar