Find en billig a-kasse

ds12

En a-kasse kan være en rigtig god idé at være medlem af. Det kan både være rart på grund af den økonomiske sikkerhed i form af dagpenge du kan få udbetalt, men det kan også være en utrolig god måde at forebygge arbejdsløshed på. Mange a-kasser tilbyder nemlig en masse rådgivning, kurser og efteruddannelser som kan være med til at holde den enkelte medlem relevant for arbejdsmarkedet. Holder man sig konstant relevant for arbejdsmarkedet ved at fornye sine kompetencer formindsker man både muligheden for at blive arbejdsløs, men også muligheden for at forblive arbejdsløs. Fagforeninger er faktisk også en rigtig god mulighed hvis man er almindelig lønmodtager. Fagforeninger er ikke dyre. De koster nogle penge, men de er fradragsberettiget, og det betyder at den samlede udgift bliver meget beskedent.
En a-kasse skal således ikke blot ses som en økonomisk sikring du kan ty til i tilfælde af at du går hen og bliver ledig, men lige så meget som en forebyggelse af arbejdsløshed.

Ydermere er det også vigtigt at understrege at en a-kasse ikke blot er for lønmodtagere, men også for selvstændige erhvervsdrivende. Det er nemlig en almindelig opfattelse at en a-kasse er et fænomen for lønmodtagere, men dette er meget langt fra virkeligheden. Her findes endda a-kasser som udelukkende har selvstændige erhvervsdrivende som kundegruppe.

En billig a-kasse kan tit dække dig lige så godt som en dyr a-kasse

Når du skal vælge a-kasse er det vigtigt at du undersøger markedet grundigt før du tager dit valg. Dette er tilfældet, da de forskellige a-kasser alle tilbyder forskellige ydelser og services. Nogle ydelser kan passe bedre til dig end andre, hvorfor du gør rigtigt klogt i at overveje dit valg grundigt. Er du eksempelvis metalarbejder kan du melde dig ind i Dansk Metal som vil give dig gunstige forhold da de er specialiseret inden for den pågældende branche. På samme måde kan visse andre a-kasser være særligt gode inden for dit ekspertisefelt. Disse a-kasser kaldes en fagligt afgrænset a-kasse.
Er du i den situation at du beskæftiger dig inden for et område af arbejdsmarkedet som ikke har sin egen a-kasse må du vælge mellem en af de tværfaglige a-kasser. Disse tværfaglige a-kasser rammer bredt og har forskellige ydelser og services som er favorable for visse individer, uafhængigt af deres branche.
Der er stor forskel mellem prisen på disse a-kasser, ligesom der er stor forskel på deres services og ydelser. Af selvsamme grund gør du klogt i at undersøge markedet nærmere, da det kan være at nogle af disse tværfaglige a-kasser har en super god medlemskabspakke som passer helt perfekt til dine behov. Det kan sagtens være at det er en a-kasse med en billig pris, lige så vel som det kan være en a-kasse med en dyr pris. Prisen er nemlig ikke altafgørende for om den pågældende a-kasse har et abonnement der passer til dig som individ. Det kan eksempelvis være en særlig gunstig lønsikring eller et stort udbud af kurser som passer til dine interesser eller kompetencer. En billig a-kasse kan således sagtens dække dig lige så godt ind som en dyr en af slagsen. Det anbefales dog altid at man går ind på findbilligakasse.dk, før man melder sig ind i en A-kasse. Dermed er man sikker på at finde en der er billig, og som passer til sine behov.

Skriv et svar