Softguns bliver mere og mere populære

ds12

Skal du være med på dillen? Det er blevet utrolig populært at spille softgun, og du kan nu købe dit udstyr hos E-tech, der har et stort udvalg af forskellige slags pistoler, gevær og tilbehør.

Softguns er populære som aldrig før. Sådan skriver DR i en artikel for et par år tilbage, hvor det kom frem, at interessen for at leve drengerøvsdrømmen om at løbe rundt som i et computerspil og skyde efter hinanden, er større end nogensinde før. En af grundende er, at det er fuldt lovligt, og derfor skal man ikke frygte, at man kommer galt af sted. Man får højest et par blå mærker.

Man skal altså heller ikke have tilladelse til at spille, man skal blot være 18 år for at købe og bruge en softgun. Hardballvåben, som du finder på følgende link e-tech.dk/314-hardball-softgun er pistoler, geværer, snipere og lignende, der skyder med små kugler, der ikke er farlige at blive ramt af, men samtidig giver det lidt den samme følelse som at skyde med et rigtigt våben.

Hos E-tech finder du også forskellige slags plastikkugler af 6 mm til dit våben. Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.

Skriv et svar