Kom godt i gang med 5 2 kuren

ds12

Hvis man vil tabe lidt af sin overskydende vægt, eller blot forsøge at få en sundere livsstil er der mange forskellige slankekure eller livsstilskure man kan starte på i jagten for at nå sine ønskede mål. Dog er der mange kure på markedet som garanterer et sikkert vægttab, men hvor man efterfølgende ender med at tage de tabte kilo på igen så snart man vender tilbage til sine normale kostvaner. Køber man en e-bog om 5 2 kuren er man på rette vej, da denne kur tager udgangspunkt i ens nuværende spisevaner.

Det der går galt for mange, der forsøger sig med en livsstilsændrende kur er, at man ofte kører træt i de nye spisevaner man påtvinger sig selv, eller at man oplever cravings efter bestemte fødevarer som man har været vant til at spise i mange år. 5 2 kuren tager udgangspunkt i ens normale kostvaner, hvilket vil sige at der ikke er så meget, der skal laves om. Man skal naturligvis droppe fastfood, sodavand og andre uhensigtsmæssige snackvaner, og man vil have to faste dage om ugen, dog kan man ellers spise som man plejer, i de mængder man plejer.

Få bugt med den irriterede tyktarm – prøv FODMAP diæten

I Danmark skal der ikke meget til før lægerne finder på at diagnosticere en med en følgesygdom eller såkaldt folkesygdom. Irriteret tyktarm er en af de ”nye” folkesygdomme som man kan blive diagnosticeret med hos lægen, men ikke få medicin for. Irriteret tyktarm kommer oftest til udtryk, hvis man i længere perioder har haft uhensigtsmæssige spisevaner, hvoraf bestemte typer kulhydrat er én af disse.

Lider man af irriteret tyktarm kan man dog i langt de fleste tilfælde spise sig fra dette, da maden er med til at diktere, hvordan ens mave-, og tarmflora ser ud. Lider man under flere af symptomerne så klik her hvis du lider af irritabel tyktarm for at få gode råd til at starte på FODMAP diæten, der kan nedbringe symptomerne og igen gøre hverdagen behagelig uden ukontrolleret luft i maven, mavesmerter og hyppige toiletbesøg.

Med 5 2 kuren kan man ændre sit syn på mad og måltider

Langt de fleste forbrugere vil sige at de lever for at spise, fremfor at spise for at leve. Dette livssyn kombineret med manglende fysisk aktivitet medfører ofte overvægt og træthed, da kroppen skal bruge al sin energi på at fordøje den mad man indtager på daglig basis. 5 2 kuren er med til at sætte tingene i perspektiv, da man i to, uafhængige af hinanden, dage om ugen vil opdage at kroppen kan fungere på en fjerdedel af den mad man normalt plejer at spise.

Det handler derfor ikke kun om at ændre sine madvaner og måske læne sig lidt mere op af de officielle kostråd, men også om at se sine måltider i et nyt perspektiv, for selvom ens eftermiddagsæble er et sundt valg, betyder det ikke at det er et nødvendigt valg, da kroppen sagtens kan undvære dette.

Skriv et svar