Hvilke brancher har fået gavn af mobil teknologien?

ds12

Der findes folk, der mener at mobil teknologiens udvikling er frygtelig, men heldigvis er de fleste enige i, at udviklingen er en skøn ting. Der er også mange forskellige virksomheder og brancher, der er lykkelige for, at vi er kommet så langt med den teknologiske udvikling, som vi er i dag.
Vi har taget et kig på tre af disse brancher, og samtidig givet en kort forklaring på, hvorfor de er blevet så glade for udviklingen, som de er.

Spiludviklere

Først var det små håndholdte minispil, så var det computeren og derefter konsoller. Der har været masser af udvikling indenfor spilbranchen, og der er intet der tyder på, at den kommer til at gå i stå. Det seneste på stammen er virtual-reality, hvor man mere eller mindre har mulighed for at være en del af spillet.
Spiludviklerne er dog lykkelige for, at den teknologiske udvikling er kommet så langt, at telefonerne er blevet så gode. Det er faktisk små minicomputere, og de kan trække rigtig gode, lange og tunge spil. Derfor har spiludviklerne fokuseret rigtig meget på at udvikle spil til mobiltelefonerne, og det bedste eksempel på dette, ser vi med Blizzard, der pludselig har valgt at lancere Diablo til den håndholdte enhed.
Det var dog ikke noget fansene var begejstrede for, da de hellere ville have det til computer, men udviklingen peger i retningen mod, at der kommer flere og flere spil til telefonerne, og det tjener udviklerne styrtende med penge på!

Bettingselskaber

Hos bettingselskaberne kan de heller ikke få armene ned. Vi er efterhånden længe væk fra den periode, hvor man skulle ned til den lokale kiosk, hvis man ville lave sine spil til weekenden. I dag kan du bare logge ind fra din computer eller din mobiltelefon, og så kan du spille flere tusinde kroner på forskellige sportsevents.
Du kan faktisk sidde og spille live betting på de seneste kampe hos bet365, mens du sidder i din sofa eller live på stadionet, og ser kampen. På den måde kan du få ekstra underholdning til kampen, mens du ser den. Det var ikke muligt for mange år siden, og derfor er bettingselskaberne naturligvis lykkelige for udviklingen.

Sociale Medier

Hvad var sociale medier egentlig inden, at internettet blev opfundet? Det tætteste vi kommer er vel en form for telefontjeneste, hvor man kunne ringe ind til et chatrum eller måske pennevenner man sendte breve til?
Virksomhederne bag de sociale medier er hvert fald blandt dem, der er lykkelige for, at der er så godt gang i den teknologisk udvikling. Facebook og Instagram lever især på baggrund af telefonernes udvikling, da det er muligt at tjekke det seneste nye, eller uploade et billede indenfor ganske få sekunder efter, at man har taget telefonen frem.
Det estimeres, at der er omkring 67 % af alle danskere, der har en Facebook-profil, hvilket betyder, at knape 4 millioner dansker har adgang til de sociale medier. Det er fire mllioner mere end før teknologien virkelig trådte frem, og udviklingen peger på, at der kommer endnu flere på sigt.

Skriv et svar