Spar penge i hjemmet ved brug af udstyr fra tredjeparter

ds12

Hvis du er så heldig at være blevet optaget på dit drømmestudie og skal til at flytte hjemmefra for at studere, skal du være opmærksom på at få det rette gear og grej fra starten så du kan regne med det, når den hektiske hverdag begynder. Men det kan godt være en svær opgave at finde noget udstyr, som passer godt til dit studenterbudget.

Et rigtig godt råd, når det kommer til at spare penge, er at købe de essentielle dele af et produkt fra den originale forhandler og derefter spare en masse penge, når du skal købe ekstraudstyr eller reservedele ved at købe dem fra en tredjepart. Der er nemlig et stort marked for reservedele, og dette skaber både konkurrence og garanti for kvalitet, selvom produktet ikke kommer fra den oprindelige forhandler.

Man må aldrig gå ned på udstyr – heller ikke printeren

Enhver drengerøv med respekt for sig selv har udstyret i orden, for på den måde sparer du en masse bøvl hen af vejen, når lappeløsningerne ikke længere holder. Dette gælder også kontorartikler og printere, som bare skal virke, hvis du er tæt på en deadline og har brug for at udskrive din opgave eller rapport. Du kan med fordel overveje at købe et produkt eksempelvis fra Brother, som har en lang historie indenfor salg af både printere, labelprintere og scannere. På den måde er du altid sikker på, at der er styr på sagerne, når det kommer til udskrivningen.

Hvis du er studerende og gerne vil have muligheden for at printe med på farten er en af de smarte nye mobile printere fra Brother lige noget for dig. De små håndholdte printere til A4 er lige den rette størrelse til at tage med i tasken og er yderst nemme at bruge. Man sætter bare papiret ind i den ene ende og forbinder til sin telefon eller computer ved hjælp af Bluetooth, og få sekunder senere har du en udprintet version af din opgave.

Reservedele behøver ikke at koste kassen

Hvor der dog virkelig kan spares penge er på indkøbet af reservedele til din printer. Specielt en del så som toneren i en printer kan nemt gå hen og koste dig en mindre formue, hvis den skal være af det originale mærke, og som en studerende skal der spares, hvor der kan. Overvej i stedet at købe en toner fra en tredjepart, som er kompatibel med din printer eksempelvis Brother tn241bk. Dette er en toner til blot en brøkdel af prisen, men med den samme høje kvalitet som de originale. Vær opmærksom på at de kompatible tonere kun passer til en bestemt række af printere fra Brother, så du får den rette toner til din printer. Ved brug af dette gode råd kan du få studenterbudgettet til at hænge sammen, men samtidig have styr på dit udstyr og tiltro til at det fungerer, når du har brug for det.

Skriv et svar