4 gode tips til dig med hair extensions

ds12

Har du et langt og voluminøst hår med hair extensions, er du sikkert allerede klar over, hvor meget pleje det kræver at holde dem flotte. Gør din pleje derimod mere skade end gavn, kan det være, at du følger guides eller anvender produkter, der ikke er sunde for dine extensions. Derfor får du her 4 gode tips til, hvordan du tager bedst muligt hånd om dine hair extensions.

Sørg for omhyggelig hårbørstning

Premium Extensions Århus er eksperter i hair extensions og pointerer, hvor vigtigt den optimale pleje er. Deres råd er, at du skal behandle dine extensions, som du bør behandle dit eget naturlige hår. 

Da du dagligt vil børste dit eget hår, skal du derfor også sørge for at børste dine extensions, så de ikke filtrer sammen og slår knuder. Sørg for at børste dem ofte, gerne 2-3 gange dagligt, og med en hårbørste specifikt til extensions, dvs. en uden knopper.

Børst aldrig dit hår fra hovedbunden og ned, men start med spidserne og arbejd dig langsomt opad. Undgå at trække i håret, da det både kan skade dine extensions og dit eget hår.

Vask dit hår grundigt

Det er super vigtigt at vaske dine extensions, men måden, du gør det på, er mindst lige så essentiel. I tråd med første tip skal håret altid redes godt igennem, inden du går under bruseren. 

Under selve vasken, skal du være opmærksom på at gøre det i en nedadgående bevægelse, så du undgår sammenfiltring. Hold dine hårvaske på 2-3 gange i ugen. Vasker du håret oftere, vil du stimulere produktionen af talg, hvilket blot giver mere fedtet hår, og så ender du hurtigt i en ond spiral. 

Sidst, men absolut ikke mindst, må du ikke rede dit hår, imens det er vådt. Her er hårstråene nemlig det mest skrøbelige stadie. Børster du håret i våd tilstand, risikerer du, at mange hårstrå knækker.

Brug de rette plejeprodukter

Når du plejer dit hår, skal du sørge for at bruge produkter, der er velegnede til hair extensions. Forkerte produkter kan nemlig hurtigt skade dem.

Undgå plejeprodukter med silikone, sulfat, alkohol og parabener, da de er nogle af de værste syndere, hvad angår udtørring af håret. Faktisk kan disse ingredienser ødelægge dine extensions efter bare en enkelt vask. Sørg derfor altid for at læse ingredienslisten igennem.

Sæt håret op, når du dyrker sport

Med bevægelse kommer filtrede extensions. Det gælder især, når du er aktiv og dyrker sport. Det sidste gode råd er således at sætte håret op i en høj hestehale, der ikke er alt for stram, inden du løber en tur eller tager et smut i fitness. På den måde holder du det også bedre væk fra sved, så du kan spare på hårvaskene.

Skriv et svar