HVem er vi?

Her kan du læse mere om hvem vi er.

Vi elsker Foto!

Vi vil klæde dig godt på

Velkommen til Foto Vagn – et online forum hvor vi først og fremmest behandler emnet fotografering – vores hjertebarn. Vi brænder for at klæde dig bedst muligt på, når du skal ud og købe dit nye drømmekamera. Vi guider dig til hvordan du tager de bedste billeder, og generelt får det bedste ud af dit kamera. Af den årsag, kan du også finde emner og temaer der omhandler økonomi, da fotografering er en dyr hobby og kræver en hvis kapital, hvis man ønsker det nyeste udstyr. Vi er her ikke for at fortælle dig, at det kun er det nyeste der duer – vi er her for at gøre dig klogere på dine valgmuligheder.

 

Her kan du finde viden om stort og småt, og vi håber at du føler dig i gode hænder. Holdet bag Foto Vagn er et dedikeret team, der elsker at behandle emner som teknologi, elektronik, indretning, penge og gode idéer helt generelt. Det der samler os og som vi alle har tilfælles er vores passion for fotografi. Vi glæder os til, at dele den med dig!

Vi har en mening

Vi lever i et samfund der holder af at forbruge, og hvor det er let at bruge mange penge på daglig basis. Vi stræber derfor efter at levere nyttig viden, så du kan træffe den rigtige beslutning på et inden du tager ud og investerer i et splinternyt kamera. For os kommer er kvalitet det vigtigste parameter, og det er noget vores læsere værdsætter. Vi vil have at du får den bedst mulige service for dine penge, og derfor tester og afprøver vi de produkter, vi skriver om. Hver gang! Vi behandler også de helt store, klassiske spørgsmål som aldrig stopper med at være interessante. Skal du vælge et Nikon eller et Canon kamera? Eller findes der et tredje og endnu bedre alternativ? Det har vi en mening om her på sitet, og vi er sikre på at du også har en mening!

Her er der noget for alle

Måske er du en amatørfotograf, eller måske er du uddannet? Måske har du mange år på bagen eller måske er du helt ny i feltet? Måske har du din egen virksomhed? Måske er dit fotostudie et hjørne på dit studieværelse. Det fantastiske ved fotografering er, at så mange forskellige mennesker dyrker hobbyen – uanset hvilket stadie i livet de befinder sig i. Her på siden kan du finde brugbar og interessant viden, uanset hvor meget erfaring du har! For det vi alle har tilfælles, er glæden ved at fotografere.

Vi elsker vores læsere

Vi håber dermed på, at du føler dig både underholdt, pirret og klædt godt på til at blive endnu mere nysgerrig og klog på fotografering. Det er en jungle, at finde det rette udstyr og på nettet har alle en mening om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Det kan blive en sort/hvid diskussion baseret på subjektive holdninger der ikke holder i virkeligheden – her stræber vi efter at rådgive dig objektivt og fair -fordi vi sætter en ære i vores felt og fordi vi ganske enkelt elsker vores læsere!

 

 

 

 

Gå på opdagelse!

Vil du se vores seneste artikler kan du gå på opdagelse her!