5 tips til at spare penge på restaurantbesøg

ds12

Elsker du at spise ude? Vil du gerne have råd til at spise ude, lige når du har lyst? Så skal du følge vores 5 gode tips til, hvordan du kan spare værdifulde penge, hver gang du er ude og spise. Et restaurantbesøg kan nemlig blive hurtig en dyr fornøjelse, hvis ikke man er smart med sine penge.

1. Ønsk dig et gavekort

I stort set alle supermarkeder kan man købe oplevelsesgaver, som kan indløses til en middag for 2. Hvis du elsker at spise ude, så hvorfor ikke ønske dig gavekort i jule- og fødselsdagsgave? Så kan du også glæde en ven, kæreste eller din mor ved, at invitere dem ud på en dejlig middag.

2. Spis buffet

Hvis du har en stor appetit, så sparer du gode penge ved at spise buffet. Du betaler blot en fast pris, og så kan du spise løs af buffeten ad libitum. Det vil sige du kan snuppe forret, hovedret og dessert for omkring 200 kr – og nogle gange endnu mindre!

3. Spar på drikkevarerne

Hvis du elsker at spise ude, så brug hellere dine penge på maden frem for drikkevarerne. Mange restauranter og caféer har nemlig tårnhøje drinkspriser. Hvis du gerne vil slippe for en stor regning, så bestil vand til din mad frem for øl eller sodavand. 

4. Bestil fra frokostmenuen

På de fleste restauranter er det billigere at bestille fra frokostkortet end fra aftenkortet. Hvis du ikke har noget imod at snuppe en sen frokost frem for en aftensmad, så kan det anbefales du spiser ude mellem klokken 11 og 16. 

5. Læg et budget

Det er måske et lidt kedeligt tip – men et godt et under alle omstændigheder! Hvis du gerne vil prioritere restaurantbesøg, så bør du lægge penge til side hver måned, så du har plads i budgettet.

Skriv et svar