Find det fedeste kameraudstyr billigt på Black Friday

ds12

Der findes nærmest ikke noget værre end at have en god sjat penge på lommen, som bare skriger efter at blive brugt på noget – for eksempel nyt, fedt kameraudstyr. Men det kan dog være en god ide at vente lidt. For når der kommer et godt tilbud, kan du få langt mere for pengene.

Og især Black Friday er et perfekt tidspunkt at købe nyt elektronik. Læs her, hvorfor du bør vente til, det bliver Black Friday, og hvordan du nemt finder noget billigt kamera-lir.

Hvad er ”Black Friday”?

”Black Friday” er en årlig begivenhed, som oprindeligt udfoldede sig i USA, men som nu er bredt ud til det meste af verden. Det er en bestemt fredag (nogle steder er det dog nærmest blevet til en ugelang begivenhed), hvor butikker sætter mange af deres varer ned med store rabatter. Typisk er det elektronikvarer, der bliver sat ned på Black Friday.

Begivenheden falder altid fredagen efter Thanksgiving – altså typisk den sidste fredag i november. Det gør Black Friday til en ideel dag at købe julegaver, da det meste bliver sat ned, og det lægger sig lige op ad julemåneden.

Billige kameraer og smartphones

Men her er et lille tip: Du kan endda holde på pengene lidt endnu og se, hvad der sker mandagen EFTER Black Friday. For denne mandag kaldes ”Cyber Monday”, og det er også en årlig handelsdag, hvor bestemte varer får store rabatter; nemlig elektronikvarer. 

Så hvis du ikke lige har fundet et godt tilbud på Black Friday, så kan det sagtens være, at Cyber Monday er dagen, hvor du finder det fedeste, billige spejlreflekskamera. Og mens du er i gang med at shoppe, så kan det jo også være, du falder for en ny mulig smartphone?

Sådan finder du billig elektronik

På trods af Black Fridays stigende popularitet og udbredelse, så er det ikke nødvendigvis alle butikker, der springer med på bølgen. Det betyder, at du selv skal yde en indsats for at finde det perfekte tilbud.

Du kan dog som regel regne med, at de store kæder i Danmark har en masse gode rabatter på både Black Friday og Cyber Monday. Så klik endelig rundt på Elgigantens og Powers hjemmeside. Ja, selv Bilka har en masse interessant elektronik, du kan gå på opdagelse i. Og hvem ved? Måske falder du også over et genialt tilbud på en ny rygeovn – som for eksempel den populære Borniak UW-150 – når du nu er i gang? 

Skriv et svar