Kan du ikke finde bilen?: 3 tips til at finde frem til din parkeringsplads igen

Shopping i storbyen
ds12

I en travl hverdag som er spækket med børneafleveringer, indkøb, arbejde og masser af andre ærinder, så kan man nemt komme til at glemme de små ting i løbet af dage – f.eks. hvor man har parkeret sin bil. 

De fleste har sikkert prøvet at komme ud af en butik i en storby og så komme i tvivl om, hvordan man egentlig finder tilbage til sin bil. Sker dette ofte for dig, så læs med her og få 3 tips til hvordan du kan finde tilbage til det sted, hvor du har parkeret bilen. 

Hvis du dog ikke orker at læse disse råd og en dag ikke kan finde din bil igen, så kan du læse mere om muligheden for at tag et billån til en ny bil her. 

Parkerede biler

1. Tag et billede 

Nu til dags har de fleste en smartphone med sig alle steder, så en måde hvorpå du kan huske, hvor du har parkeret, det er ved at tage et billede. Du kan enten tage et billede af din bil, eller du kan finde et vejskilt eller en letgenkendelig bygning eller træ i nærheden. På denne måde har du nogle pejlemærker, som du kan kigge efter, hvis du slet ikke kan finde tilbage.   

2. Læg en plan hjemmefra

Det lyder måske fjollet, men du kan også finde en parkeringsplads hjemmefra. Ved at kigge på nettet kan du ofte læse om de forskellige parkeringsmuligheder i byerne, så du kan vælge et sted, du vil parkere og dermed sætte kursen direkte dertil. På denne måde kan du lave et kort fra parkeringspladsen og til dine andre destinationer i byen, som du så kan følge tilbage til bilen. 

Hvis du f.eks. skal til Aalborg, så har du denne mulighed for at finde forskellige parkeringspladser på nettet. Her kan du også læse om de forskellige parkeringsmuligheder og priser. Hvis dette er noget for dig, så kan du læse om parkeringsmuligheder i Aalborg her.  

Mange parkerede biler

3. Brug en app 

Der findes i dag en lang række smarte apps, som man kan bruge til at både at finde parkeringspladser og tilbage til dem igen. Måden hvorpå de enkelte apps fungerer varierer fra app til app, så det er bare med at finde lige netop den app, som der fungerer bedst for dig. 

Prisen for de forskellige apps varierer ligeledes også, hvor nogle er gratis, imens du må betale lidt for at downloade og bruge nogle andre udgaver. 

Her har du altså tre gode tips til, hvordan du kan finde tilbage til din bil, hvis du skulle have faret vild under din shopping tur i byen.  

Skriv et svar