Guide: Sådan vælger du det rette forbrugslån

Sparegris Guld
ds12

Mange mennesker har et ønske om at få mere luft i økonomien, men det er de færreste, der kan få økonomi, arbejdstider og familieliv til at gå op i en højere enhed. Er du en af dem, der drømmer om at få flere penge mellem hænderne i det daglige, men ikke har tid eller overskud til at tage flere timer på arbejdet – så er et forbrugslån måske vejen frem for dig. 

Et forbrugslån kan være gavnligt i mange situationer. Det kan redde dig ud af økonomiske problemer, hvis du i en periode tjener mindre end du for eksempel skal bruge på diverse regninger, rejser, familieture, gaver eller de daglige udgifter såsom mad og nyt tøj til dig selv eller børnene. 

Det handler om at finde det rigtige forbrugslån, da man hurtig kan falde i en af de store rentefælder, hvor man ender med at skulle betale det tredobbelte beløb tilbage – denne guide hjælper dig med at finde det helt rigtige lån til en ganske fornuftig pris. 

godkendt

Sammenlign forbrugslån og find dét, der passer din økonomi

Første skridt på vejen til et forbrugslån er naturligvis, at man skal tænke over, hvor stort et beløb man har behov for at låne. En af faldgruberne er nemlig, at mange låner mere end de har behov for, hvilket i sidste ende betyder, at tilbagebetalingstiden er længere, og at renterne bliver højere. 

https://probolan50.dk/forbrugslaan/ kan du få et overblik over 6 af de bedste låneudbydere i Danmark med de laveste renter. Du kan samtidig få et overblik over, hvor små eller store beløb du kan låne hos de forskellige udbydere, så du frit kan vælge dén udbyder, der kan give dig det bedste lån til prisen. 

At bruge en sammenligningstjeneste, inden man låner, er den smarteste vej frem, da du for eksempel kan se, hvordan renten ændrer sig hos de forskellige udbydere – der er stor forskel på renten, alt efter om du ønsker at låne 5000 kroner eller 15.000 kroner, hvor renten er tre gange så stor. 

Penge mellem hænder

Tre gode råd inden du låner

Inden du ansøger det første og bedste sted, skal du tænke dig grundigt om og lægge et budget for din nuværende økonomi. Det er aldrig en god idé at låne penge, hvis man ikke på forhånd har tjekket, om man kan betale dem tilbage rettidigt. Nedenfor ser du tre råd, du kan bruge som tjekpunkter, inden du låner:

  • Lav et budget over din nuværende økonomi (Hvor stort er dit rådighedsbeløb?)
  • Tjek rentesatserne inden du godkender et lån (Renten bestemmer størrelsen på tilbagebetalingsbeløbet)
  • Lån ikke mere end du skal bruge her og nu (Du presser dit eget budget ved at låne mere)

Skriv et svar