Har du fået en fartbøde? Dette kunne du have brugt dine penge på i stedet for

mand, ur, stil, bil, køretur
ds12

Du har sikkert prøvet det før: man sidder lidt i sine egne tanker bag rattet, man kommer til at trykke lidt for hårdt på speederen, og lige pludselig kører man forbi et *blitz*. Åh nej – der var en fotovogn! De næste par dage er spændende og en smule nervepirrende. Hvis man kører over en vist procentsats for hurtigt, så kan man faktisk risikere at blive kvitteret med et klip i kørekortet. Det er vigtigt, at man overholder fartgrænsen. Ikke bare fordi, at det er det mest sikre, men også fordi, at det er en ærgerlig ting at bruge sine penge på. I denne artikel kan du lade sig inspirere af alt det, du kunne have købt i stedet for at betale en bøde. Så kan det være, at du er mere opmærksom næste gang.

tæppe, træ, indretning

Et smukt plankebord til hjemmet

Du kunne have fået et smukt plankeborde fra https://plankebord.dk/, som du med fordel kunne bruge i indretningen. Man har god mulighed for at få noget mere natur ind i hjemmet ved at dekorere det med et plankebord. Det er også skønt, at det hele ikke behøves at se så kunstigt ud. Der er rigtig mange, der har plankeborde i deres hjem, og man kan godt forstå, at det vinder hjerter hos så mange. Det kan være, at du også selv er faldet for designet?

En tur i tivoli

Der er ét sted, hvor du gerne må køre vildt, uden at der er nogen, der siger noget. Det er i tivoli, hvor du kan køre i radiobiler! Men der er også mange andre sjove ting i tivoli, og det er nok noget, der er lidt sjovere at bruge sine penge på end en fartbøde.

tekstur, træ, bord, natur, indretning

Nyt tøj

Hvis du også er typen, der godt kan lide at klæde dig pænt på, så har du måske heller ikke noget imod at forkæle dig selv med lidt nyt tøj engang imellem. Det kan være, at du skal tænke mere over, hvad du kan købe af tøj, næste gang du kommer til at falde i staver på vejen og trykker lidt for hårdt med foden. Det er også vigtigt, at man er opmærksom, når man kører bil, og det kan være, at denne metode kan have en indvirkning på dig. Du kan i hvert fald give det et forsøg.

Skriv et svar