Promovering online

SoMe
ds12

Vi lever i en tid, hvor de sociale medier er blevet en højere magt. De online platforme er blevet stedet, hvor man promoverer sig selv – ikke kun på den private front, men også karrieremæssigt. Hvis man har egen virksomhed, kan man få tips til, hvordan man øger væksten med detailfolk. Hvis man er mere ovre i bloggerverden og beretter om madlavning, er det en god idé at have det rigtige udstyr, så man kan levere den bedste kvalitet til følgerne. For at skille sig lidt ud, kan man købe en rygeovn på rygeovntilbud.dk.

Så vigtige er gode billeder for salget

Hvis man skal sælge et produkt online, er det ekstremt vigtigt, hvordan man fremtoner det. Det er nemlig et salg, der foregår på afstand. Denne distance gør, at man skal tænke over, hvilke salgsteknikker, der skal i spil. Det er først og fremmest vigtigt at være loyal overfor kunden og være tro mod standen af produktet. En kunde har nemlig kun billedet at kigge på inden beslutningen bliver taget. Første step er at finde en lokation, hvor der er god belysning og pæne omgivelser. Sidstnævnte kommer selvfølgelig an på, hvilket produkt man har med at gøre og hvilken modtager, det drejer sig om. Måske fungerer det bedst med hvide overflader, men det kan også være, at produktet bliver fremhævet bedst med naturen som baggrund. Dernæst skal man finde frem til, hvilke vinkler, der viser produktet bedst muligt og får flest mulige detaljer med. For at komme frem til det gode resultat, er det dermed også en vigtighed, at kameraet er af god kvalitet og kan opfange selv de små finesser. Det er nemlig ikke bare med at tage et umiddelbart billede på stedet, for kundens interesse bliver fanget, hvis man kan se, at der er tænkt over tingene og opsætningen virker troværdig.

Madbloggen

At være blogger er blevet en noget så implanteret del af nutidens samfund og er efterhånden blevet et anerkendt erhverv. Ofte undervurderer folk tiden og kræfterne, der bliver sat af til arbejdet sammenlignet med pengene, der bliver udbetalt. Men bloggere besidder et stort ansvar og er med til at danne retning for livet og give inspiration, og dette bliver ofte gjort gennem video- eller billeddokumentation. At være madblogger, er et erhverv, der inspirerer enormt mange mennesker i dagligdagen. Det kan være svært at finde kreativiteten frem hver evig eneste dag, når der skal et måltid på bordet, og de fleste kender at have dage, hvor man er løbet fuldstændig tør for idéer. I denne situation kan det være enormt givende at kunne klikke ind på en blog, hvor der er et væld af opskrifter at hente fra. Især hvis man er ny i køkkenet og ikke har den store madlavningserfaring, er det et held, at den online verden kan være den hjælpende hånd og et skub på vejen. Det fede element i de forskellige madblogs er den personlige tilgang til maden, men også de gode billeder af kreationerne, så man har noget at pejle efter, for kan man mon få sin egen ret til at se lige så indbydende ud?

madlavning

At tage billeder er en stor del

Vi elsker at dokumentere øjeblikket og gør det gerne i alle sammenhænge. Det er blevet lettilgængeligt at tage gode billeder, da de fleste mobiler efterhånden rummer et godt kamera. Man behøver derfor ikke at være i besiddelse af det helt dyre spejlreflekskamera for at kunne fange de magiske momenter. I et billede ligger der som regel mange følelser bag, og derfor kan forevigelsen af øjeblikket være en måde at mindes gode stunder på. Så har man altid billedet til at bevare minderne. Før i tiden var tendensen fremkaldelse og derefter et væld af fotobøger, simpelthen fordi mobilerne ikke var af høj nok kvalitet. I dag er kapaciteten på en smartphone så stor, at de kan lagres der. Det magiske ved et billede er, at bare ét blik derpå kan genskabe følelsen, duftene og lydene der var, da det blev taget.

Skriv et svar