Tag fantastiske billeder af din hund

ds12

Hvis du har en hund, synes du helt sikkert, at den ser fantastisk ud. Nogle hunde har det mest nuttede udtryk, hvorimod andre har et stærk eller meget æstetisk ydre. Derfor har du sikkert også lyst til at tage billeder af din hund hele tiden. Det gælder uanset, om du har en fransk bulldog hvalp eller en ældre labrador.

Hvis du leder efter nogle gode fifs til, hvordan du kan tage gode billeder af din hund, skal du blot læse videre. Her får du X gode råd til fotografering af din hund.

Den rette baggrund

Når du gerne vil fotografere din hund, er det vigtigt med den rette baggrund. Der er uden tvivl forskel på et flot billede af din hund i skoven, og så et tilfældigt billede foran skraldespanden derhjemme. Hvis du derfor vil have et virkeligt godt billede af din hund, bør du først finde en god lokation, som kan danne en flot baggrund.

Det kan for eksempel være en skov, strand eller en mark. Når baggrunden spiller, vil billedet helt automatisk blive af en helt anden kvalitet.

Tag bevægelsesbilleder

Som det også er tilfældet med mennesker, kan opstillede billeder let se falske ud. Derfor får billeder ofte et mere naturligt udtryk, hvis de er taget i bevægelse.

Få derfor din hund til at løbe afsted ud over et åbent område. Det vil give dig meget flottere og naturlige billeder, end hvis hunden blot sidder et eller andet tilfældigt sted.

Træn, træn og træn

Al begyndelse er svær, og det gælder også hundefotografering. Derfor skal du ikke lade dig slå ud, hvis du i starten tager mindre gode billeder af din hund.

Bliv ved med at øve dig, og en dag vil du opdage, at du faktisk tager ret gode billeder. Men selv den dygtigste hundefotograf har engang taget skæve billeder, der var ude af fokus. Det gør vedkommende i øvrigt sikkert stadig.

Det er nemlig svært at fotografere – især dyr. Derfor tager den bedste hundefotograf, som du kender, sikkert 1.000 billeder for blot at få ét godt. Det er værd at huske på, his du har haft en dårlig dag med kameraet.

Skriv et svar