Camper i haven

ds12

Sommeren indbyder til at bruge meget tid udenfor i haven. Uanset om det er med vennerne eller familien, er haven det optimale valg, når man skal nyde sine feriedage under den varme sol. Fodbold og afslapning med kolde drinks nydes bedst i haven, når modernatur har skruet op for varmen. Serierne og de kedelige grå dage, som opleves inde på de små rum er slut nu, og nu skal den kortærmet t-shirt samt de bedste shorts findes frem, så man kan holde kroppen fra at overophede, når solen er på sit højeste. Den varme temperatur som der kan præsteres i Danmark om sommeren, gør at man umuligt kan falde i søvn inde under den store dyne. Derfor kan man passende flytte sin soveplads ud i haven, hvor man så kan have det super hyggeligt.

Lad børnene overnatte i haven

I har måske ikke selv fået ferie endnu, men det har jeres børn. I kan derfor ikke tage nogle steder hen endnu, hvilket er til stor frustration for de små børn, som ikke kan vente på i også får ferie. Få købt et tipi telt til børnene, og lad dem selv sætte det op, så de kan få en lille udfordring. Når det er sat op må de selv indrette det, som de har lyst til. Inden i går i seng, kan i passende smide nogle lækkerier ud til børnene, så de kan hygge sig lidt der ude, da de jo nok ikke planlægger at gå i seng allerede, når i gør. Dette er lidt en primitiv form for ferie, men de små børn vil helt sikkert synes det er sjovt, fordi de nu er herre i eget hus. De vil selvfølgelig hellere afsted på ferie med jer, men mens de venter er dette et super godt alternativ.

Hold privat festival

Privat fester er de sjoveste, og sådan er det bare. Derfor kunne i vælge at holde jeres egen festival i en kammerats have, hvis altså den er stor nok, ellers må i finde et andet sted. Køb nogle billige telte til festival, som i bare sætter op i haven. I opnår måske ikke den ultimative festival oplevelse, da der ikke er liveoptræden osv. men i får nogle hyggelige dage, hvor man kender alle der er med på minicampen. Desuden er dette også et billigt alternativ. I kan ligeledes her gå i bad under ordenlige forhold, og skal altså ikke lugte som en omvandrende svinestig. Ud over de lidt mere luksuriøse, så vil i også opleve noget festival stemning. I haven vil ghettoblaster, øl bowling og øl bong være en stor del af jeres egen festival, og i skal altså ikke frygte at gå ædru rundt uden musik. Dette er selvfølgelig ikke som en rigtig festival, men der er garanti for hygge, og måske vil det endda være mere eller i hvert fald mindst ligeså hyggeligt som en rigtig festival. Du er sammen med dine venner under en bagende sol. Dette er en opskrift, som altid ender med succes, og dine venner vil helt sikkert være klar på det.

Skriv et svar