Tag billeder af livet

selfie
ds12

At være fotograf er et stort privilegium. Man tager billeder af ting rundt omkring en og på den måde er man faktisk med til at skabe billeder. Mange af de minder vi har fra vores barndom er skabt på baggrund af billeder. Vi kan af og til huske minder, som vi udelukkende har set på billeder. Dermed har billeder og fotografiet en stor magt. Også den kollektive hukommelse og forståelse i samfundet er bundet meget op på billeder. Det er meget ofte det enkelte billede der gør, at man kan huske en særlig begivenhed eller får et særligt indtryk af en berømthed eller lignende. Dermed er det en magtfuld ting at være fotograf. Køb det rette udstyr til formålet og nyd hvordan godt udstyr kan gøre den helt store forskel.

Indret dit fotostudie godt

Hvis man har et erhverv er det vigtigt, at man har et sted at udføre dette erhverv. Hvad man skal bruge af plads er meget afhængigt af hvad man laver. Er man for eksempel syerske kræver det et stort sted, hvor man kan have symaskiner og lignende. Er man fotograf kræver det, at man har et skrivebord til sin computer. Derudover er det også vigtigt, at man har et atelier. Jo større atelier man har, jo bedre. Men af og til er det dog så dyrt at have sådan et sted, at det slet ikke er sikkert, at man kan finde det. Det kan dog godt betale sig at finde et godt sted.

billede

Udover, at det er vigtigt at have et sted er det også vigtigt, at man indretter det ordentligt. Det skal være et sted, hvor man kommer hen og får lyst til at arbejde. Det skal være nemt og overskueligt at arbejde. Måske lejer man sig ind et sted hvor gulvet er meget ødelagt. Her kan det være, at man skal finde ud af leje af slibemaskiner, da det kan gøre, at man får slebet gulvene af. Det kræver dog, at man selv kan gøre det. Hvis ikke man mener, at man selv kan gøre det kan man også blot leje en person der kan komme og gøre det. Uanset hvad vil man nyde det så snart gulvet er klar til brug.

Billeder af krig er effektfulde

At tage billeder af krig er en af de ting der påvirker folk mest. Man kan sagtens åbne avisen og se, at der er flere tusinde mennesker døde. Det er naturligvis information der påvirker læseren. Men at slå op i avisen og se et meget stort billede fra en krigshærget zone gør altid et større indtryk. Derfor kan det være en ide at tage billeder af krig.

Man kan også tage billede af hobbykrig. Det kan være, at man er interesseret i et luftgevær og så kan man tage billeder af det. Ved at tage de rette billeder er det også lige før, at det kan ligne, at man er i krig når man tager billeder med et luftgevær da det kan være meget stort og voldsomt at se på.

Skriv et svar