Giv dit hjem et råt look

ds12

Der er flere måder at indrette på, og der findes utallige af forskellige indretningsstile. Det er meget moderne, at indrette sit hjem, med et lidt råt look. Det vil altså siges, at der bruges rå murstensvægge, ubehandlet træ, metal og slidmærker til at indrette sit hjem med.

Hvis man er til det der med et råt look, så findes der også diverse muligheder for at købe lækre designer møbler som passer til den rå stil. Designstole kan gøre rigtig meget for et rum, og hvis man går meget op i sin indretning, så kan designerstole gøre underværker i forhold til det look man gerne vil skabe. Det er utroligt smukt, at anskaffe sig en stol i metal, til at stå i et rum. Lige meget om den rå stil er gennemført, eller det er den eneste rå ting man har i sin indretning, så kan en designer stol i metal gøre underværker i forbindelse med indretningen.

 

Metal er blevet moderne

Det industrielle look er blevet meget moderne. Man ser ofte forskellige bud på, hvordan man kan indrette sit hjem, så det kommer til at ligne et gammelt lager eller en anden form for gammel industri. I forbindelse med denne mode, er metal også blevet en meget moderne del af indretningen. Der er ikke længere så stort fokus på det lyse rum, med lyse detaljer, lyse møbler og en masse pynteting. Der er kommet en tendens til at indretningsstilen skal være mere mørk og hyggelig.

Der skal værre færre pynteting, og det der pynter skal som regel også gerne have en eller anden form for funktion. Derfor sættes der stor værdi i møbler med specielle udtryk, som kan pynte i et rum og skille sig ud, og give et bestemt udtryk. Med den nye mode, hvor møblerne er en stor del af pynten, og ikke kun hvad man stiller på møblerne, så er der kommet stor fokus på møbler som er lavet af designere, og som er lavet i god kvalitet. Det er vigtigt at have sin egen stil, og kunne have noget som ingen andre har. Derfor kan det for nogen være det mest rigtige at investere i smukke designermøbler som skiller sig ud og fortæller en anderledes historie.

Der findes mange former for møbler i metal. Designeren Xavier Panchard er blevet kendt for sit helt unikke metal design af stolen Tolix. Det er en stol som er designet som et industrielt møbeldesign. Den har et industrielt look og er en stol i metal, som vil give det helt rigtige udtryk til mange rum.

Indret dit rum til dig selv

Når det kommer til indretning, så er det vigtigt at vide med sig selv, hvad man gerne vil have, og så prøve at holde sig til den stil. Indretningen går galt for mange, fordi de er stilforvirrede, og bliver fristet af alt for meget. Hvis man har valgt at indrette i et industrielt og råt look, så er det møbler som dette man skal gå efter.

Skriv et svar