Her skal du lede, hvis du er på udkig efter Royal Copenhagen

ds12

Sætter du pris på et godt stel fra Royal Copenhagen? Så bør du gøre dig bekendt med hjemmesiden KopK. Hos KopK elsker man dansk design og især Royal Copenhagen. Den stilfulde elegance, der er i alle deres stel, er helt unikt, og folkene bag forstå udmærket godt, hvorfor Royal Copenhagen er kendt uden for landets grænser.

Et af de stel, du finder hos KopK, er Blå Mega Riflet. Kærligheden til det klassiske og ikoniske musselmalede stel er ikke til at tage fejl af med Blå Mega Riflet. Det er kærlighed, der er vokset sig stor, og som kommer til udtryk i alle stellets dele.
Vi synes helt bestemt, at du skal prøve dette stel. Det blå og blomsterne er stadig i fokus, men på en ny og forfriskende måde. Der er samme kærlighed til detaljerne, og blåmalerne har igen vist deres kunnen med dette stel. De har sammen med kunstneren taget musselmalet til et helt nyt niveau og samtidig været tro mod de kendte og klassiske rødder.
Den stiliserede krysantemum tager sig bestemt også godt ud i den større udgave, og den kan sagtens bruges sammen med dele fra det klassiske musselmalede. De er begge lavet på det riflede stel. Det er et alsidigt stel med både tallerkener og krus i flere størrelser, så du kan få lige det, der passer dig, hvis du handler hos KopK. Der er selvfølgelig også et stort udvalg af fade, skåle og vaser. Faktisk alt det, du kunne forestille dig, du ville have på et pænt dækket bord. Det gør da KopK et besøg værd i sig selv – ikke?

Inviter familie og venner på besøg, og vis din sande prinsesse frem

Få et stel, der er en prinsesse værdigt. Folkene bag den ikoniske danske virksomhed har skabt Royal Copenhagen Prinsesse, der er royalt i sit udseende såvel som i sit navn. Det kommer med en elegance og en stil, som vil passe lige så fint på de royale frokostborde som på bordet hjemme i Valby.

Som alle stel fra Royal Copenhagen er der kræset for detaljerne, og det genkendelige element går igen også i Royal Copenhagen Prinsesse. Så føler du dig lidt ekstra royal, eller begejstres du bare over, hvor smukt det er, så find din indre prinsesse og lad hende komme til live på dit bord og lad dine gæster nyde det smukt dækkede bord, som prinsesse giver dig.

Det er diskrete blå detaljer på den riflede og hvide baggrund, og det er som med alt andet fra Royal Copenhagen et stel, der sagtens kan stå alene.  Royal Copenhagen Prinsesse er så klassisk i stilen, som du forventer at få det fra Royal Copenhagen. Det er så simpelt, som det næsten kan komme, men stilen er umiskendelig Royal Copenhagen. Det er med sikkerhed et stel, som du vil finde hos mange over det ganske land, for der er mange fans til noget så enkelt i stilen og alligevel så elegant, og lidt royal har man jo lov at være.

Skriv et svar