Hvordan du kan printe dine egne billeder billigt

ds12

Alle kan vidst blive enige om, at det er enormt hyggeligt at sidde rundt om stueboret med en varm kop kaffe, the eller kakao, imens hele familien sidder og kigger på gamle billeder fra bedstemors billedalbum. Billeder har en enorm affektionsværdi, og er med til at bringe gode minder tilbage fra forskellige tider i ens liv.

Affektionsværdien ved fremkaldte billeder

Men i takt med at flere og flere udelukkende tager billeder på deres smartphones, hvilket medvirker til, at billederne som oftest bliver set på mobilen eller computerskærmen, hvilket ikke helt er det samme som at sidde og være fælles og et gammelt album. Desuden medvirker den hyppige udskiftning af mobiltelefoner til, at alle de billeder som ikke gemmes i skyen eller Dropbox ikke gemmes og derfor mistes. Men selv i denne digitale tidsalder er det dog stadig muligt at få fremkaldt sine billeder, også behøver man ikke engang at tage i fotobutikken.

Print billeder derhjemme

Man kan nemlig printe sine egne billeder derhjemme i lige så god kvalitet som hos den lokale fotobutik. Det er heller ikke kun billeder som er tage af det gamle spejlrefleks eller digitalkameraet som kan fremkaldes, man kan sagtens fremkalde alle de billeder som man har taget med sin mobiltelefon. Dette er en klar fordel, da det jo bestemt ikke er altid man slæber sit store og dyre spejlrefleks med sig, og det er jo oftest sådan, at de mest mindeværdige øjeblikke sker når man mindst venter det. Flere af printerne har desuden netadgang hvilket gør, man kan uploade sit billede direkte til printeren fra sin min mobil, så billedet ikke behøver at blive lagt på computeren først.

Fordele ved hjemmeprint

Man kan finde fotoprintere over det hele både på nettet og hos den lokale elektronikbutik. Der kan findes flere forskellige slags printere, der alle kan noget forskelligt og gør dem unikke, men fælles for mange af dem er, at de printer billeder i enorm høj kvalitet. Her kan man selv vælge størrelsen af de printede billeder, så det er op til en selv, om de skal være store nok til at kunne hænge på væggen, eller om de skal have den klassiske fotoalbums størrelse.

Ressource sparende

Endnu en fordel med at eje sin egen fotoprinter er, at man nu ikke længere skal hele vejen til byen for at få fremkaldt sine billeder i god kvalitet. Det eneste man har behov for at anskaffe sig en gang i mellem er nye blækpatroner til fotoprinteren, men dem behøver man heller ikke til byen efter, da man kan bestille lige netop de blækpatroner man mangler på nettet. Dette hjælper til en fuldstændig uspoleret fotooplevelse, hvor man kun skal koncentrere sig om at få taget de bedst mulige billeder. Blækpatroner er desuden slet ikke nogen dyr fornøjelse, da de kan findes enormt billigt på nettet. Så udover at være enormt praktisk og nemt, så sparer man mange penge ved ikke længere at skulle køre til byen, og betale den afgift det koster at få billeder fremkaldt.

Skriv et svar