På ferie i eget land – 5 gode rejse ideer til ferien i Danmark

ds12

Mange mennesker er på vej på vinterferie, mange af disse ferier er i udlandet, hvor en af de mest populære rejsemål er Thailand. Men hvad er der galt med at tage på ferie i Danmark? Har du set alt, hvad vores eget land har at tilbyde? Formentlig ikke, tænker jeg… så hvorfor har man så travlt med at rejse til alle mulige forskellige lande, når man ikke engang har oplevet alt i Danmark. En ny populær trend (som vi er store fans af) er camping i Danmark, hvis du gerne vil lære mere, så kan du se nogle gode tilbud her.

Disse campingture er meget populære, da det er billigt, og mange synes det er rigtig hyggeligt. Men hvis man ikke er til camping, så er der rigtig mange andre muligheder for dig.

Det her skal du opleve i Danmark

  • Louisiana museum of modern art – et rigtig smukt museum bestående at meget moderne kunst. Dette sted er helt sikkert et besøg værd, da det er en kæmpe oplevelse for den kunstneriske.
  • Tivoli – chancen for at du allerede har været afsted i Tivoli, er ret stor. Men hvis du ikke har været afsted i Tivoli, så er det på tide at du kommer afsted. Tivoli er fyldt med forlystelser, butikker og smukke dekorationer. Dette sted er det perfekte sted for børn.
  • Knuthenborg safari Park – kunne du godt tænke dig at komme på safari, men du har ikke lyst til at tage hele vejen til Afrika? Så er Knuthenborg safari Park, det perfekte sted for dig. Her kan du køre rundt i hele parken uden at stige ud. Det er hyggeligt for hele familien, da der også er børnevenlige dyr, som børnene kan klappe.
  • Randers regnskov – et af verdens absolut bedste zoologiske haver. I Randers regnskov kan du opleve en alverdens dyr i smukke omgivelser. Der er dyr fra alle af kanter af verden. Derudover er dette sted for alle, så om du er alene, med familie eller venner, så er det et sted man skal opleve.
  • Den blå planet – et smukt sted at tage hen med familien. Her kan man se på alverdens fisk, der er fisk af alle størrelser og fra alle afkroge af verden. Derudover er der særlige begivenheder, såsom deres nye havfrue som svømmer sammen med hajerne.

Der mange flere steder i Danmark som fortjener et besøg, og chancen er at du allerede kender til dem. Men jeg ville gerne fortælle dig om mine absolutte favoritter, og jeg håber at du fik noget ud af denne liste. Hvis i har været afsted på nogen af disse steder, så må i meget gerne dele jeres oplevelser, og fortæller jeres syn på listen.

Skriv et svar