Fem ferier til dig, der er aktiv

ds12

Skal du på ferie, men gier du ikke sidde på din flade og trille tommelfingre. Så skal du på en ferie, hvor der sker noget. Her er fem forslag til aktive ferier for enhver smag.

Storbyferie
Er du typen, der godt kan lide at se attraktioner, museer og bare byer generelt, så er storbyferie lige noget for dig. Storbyferie er ofte nem at planlægge, fordi de fleste fly eller tog går direkte til din destination.

Golfferie
Hvis du elsker golf, er en golfferie det rigtige valg. Her spiller du golf dagen lang i smukke og dejlige omgivelser. Husk dit eget udstyr, hvis du ikke kan leje det.

Backpackerferie
En backpackerferie er for dem, der gerne vil have en spontan ferie uden for meget planlægning. Her kommer du til at gå en masse og møde en masse nye mennesker.

Surfferie
Uanset om du er øvet eller begynder, er en surfferie for dig, der er vild med at surfe. Du kan besøge nogle af de flotteste strande i verden og ride på bølgerne.

Cykelferie
Er du ikke meget til at gå, kan en cykelferier være et godt valg. Med cyklen kommer du nemt og hurtigt rundt og får samtidig motion.

Skriv et svar