Find det rigtige til familiefesterne

ds12

Alt efter hvor stor en familie man har, kan man ende med at komme til familiefest rigtig mange gange i løbet af et år.
Udover den travlhed, der i sig selv kan være forbundet med det, vækker det selvfølgelig spørgsmålet om, hvad man bør tage på, og hvorvidt man godt kan tillade sig at troppe op i det samme til samtlige familiefester.
Hvad du vælger at tage på til en familiefest, afhænger selvfølgelig meget af, hvilken type fest det er, samt dine egne præferencer og din egen personlige stil. Hvis du mangler inspiration til din personlige stil og eventuelle udvidelser, så klik her.

Kjolen fejler aldrig

En kjole er på mange måder det sikre valg. En kjole er et klassisk stykke tøj for en kvinde eller pige, og den rigtige kjole kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge. Alligevel er det nok ikke den samme kjole, som du tager på, når du er med veninderne i byen, som du også tager med til familiefesterne.
Netop en kjole tilegnet familiefester og dets lige mangler faktisk i rigtig mange, især unge, kvinders garderobe. Det skal nemlig gerne være en lidt halvformel kjole, der dog ikke er hverken lårkort eller for stram.
Alt efter hvilken familiefest, du skal til, kan det også være svært at slå sig fast på en enkelt kjole. Til bryllupper, som umiddelbart er en af de mest festlige og formelle lejligheder, man kan blive inviteret til, forventes det ofte, at man tropper op i en lidt længere og finere kjole. Ellers er der egentlig meget frit valg, hvad angår form, farve og detaljer, men selvfølgelig skal kjolen ikke være hvid, medmindre du er brud.
Til en barnedåb eller en fødselsdag kan det imidlertid godt virke en smule overformelt. Hvis det er sådan en fest du skal til, kan det virke fint med en lidt kortere kjole, der heller ikke har alt for mange detaljer.

Sæt dit eget præg på outfittet

Hvis du ikke bryder dig om kjolen eller lejligheden bare ikke lige kalder på det, så findes der også rigtig mange andre fine outfits, som fint kan passe ind til en familiefest. Med sådan et outfit får du også i langt højere grad lov til at sætte dit eget personlige præg på hvad end du kommer i. På den måde kan kjolen godt være en smule begrænsende.
Alligevel skal du selvfølgelig gerne prøve at holde det lidt halvformelle udtryk. Det kan du eventuelt opnå med en fin nederdel eller et par smarte, coatede bukser. Disse kan du for eksempel sætte sammen med en skjortebluse eller lignende. Gerne noget med et motiv eller mønster, som du godt kan lide.
Med sådan et outfit kan du også få lov til at arbejde en del med smykker. Så bestemmer du selv, om du bare gerne vil have dit ur på, eller du godt kan se dig selv med op mod flere halskæder på.

Skriv et svar