Hvor stor skal din badmintontaske være?

ds12

Det første du vil spørge dig selv om, når du kigger på en badmintontaske vil med garanti være hvor stor den skal være. Der findes mange størrelser når det kommer til badmintontasker, og du skal vælge den, som selvfølgelig passer bedst til dig. Når du skal finde ud af hvilken taske der passer godt til dig, skal du tænke på hvor høj du er, hvor meget du kan bære på, og hvilken form for strop der skal være i din badmintontaske. Alt efter hvor du handler har du nemlig mulighed for at få badmintontasker som du skal have på ryggen, tasker som skal sidde over skulderen, og det er mens du også kan få en taske som du skal have over halsen, før den sidder godt. Det er dog ikke alle der kan lide at have en taske på ryggen eller de andre steder, og hvis du køber en badmintontaske, som du ikke kan lide at have på, er der større chance for at du ikke vil få den brugt når du skal til træning eller til stævner.

Efter at du har fundet ud af hvilken form for strop du gerne vil have, skal du kigge på hvor meget udstyr og tilbehør, som du tager med til din træning. Kan du godt lide at dække dig selv ind med vandflasker, håndklæder eller andet, skal der selvfølgelig være plads til dette ved siden af dit originale udstyr, som skal være med til at sikre, at du vinder dine kampe.

Hvor mange rum skal der være i din badmintontaske?

I dag er du så heldig, at du har muligheden for at vælge en badmintontaske med flere rum. Disse rum gør at du kan være mere fleksibel til træningen og når du skal til at pakke dit udstyr. Noget som folk tit misforstår er vigtigheden ved at have mange rum, og i stedet vælger de at købe en badmintontaske som kun har et rum. Når en taske kun har et rum skal du dog være opmærksom på, at dit udstyr kan ramle sammen under transporten. Har du ikke en stærk badmintonketcher, eller har du før haft en badmintonketcher som er gået i stykker, vil dine badmintonsko, som du også har pakket i din badmintontaske sørge for at ødelægge din ketcher. Det hjælper typisk ikke at have et håndklæde imellem de to dele, da håndklædet vil glide væk, når du bevæger din badmintontaske.

Når du køber en badmintontaske med mange rum, vil du kunne være sikker på, at det også er en badmintontaske som er større fysisk. Dette er en god ting, hvis du godt kan lide at pakke tungt, men hvis du tager offentlig transport eller cykler du frem og tilbage til træning, skal du blot være klar over, at det kan være sværere at få plads til tasken.

En stor badmintontaske er ikke dyrere end en lille

Noget du skal være klar over, når du vælger din næste badmintontaske er at der ikke er forskel på priserne fra en stor badmintontaske, til en lille badmintontaske. Du skal derfor ikke være bange for, at bruge flere penge på din badmintontaske selvom du køber en stor.

Der er flere og flere badmintonspillere som er glade for store badmintontasker, da der også er større støddæmpning i disse tasker. Dit udstyr vil simpelthen gå mindre i stykker, end hvad det gør nu. Selvom at du finder et sted, hvor store badmintontasker er dyrere end små badmintontasker, kan det godt være en god investering på lang sigt. Derudover skal du også være opmærksom på, at store badmintontasker ofte holder i længere tid, samtidig med at de er sværere at glemme.

Skal du til at lede efter en ny badmintontaske vil vi ønske dig held og lykke. Skulle du finde en god taske anbefaler vi at du deler den i de mange Facebookgrupper for badmintonspillere, for man ved aldrig om der står andre og skal bruge en god badmintontaske.

Skriv et svar