Julegaveideen 2015 – Georg Jensen Bestik

ds12

Nu er det snart ved at være hjul, og det betyder at det også snart er tid til at tænke på hvad man skal give i julegave. Og her har vi en rigtig god ide, noget som vi ikke vil tøve med at kalde årets julegaveide til julen år 2015. Der er tale om Georg Jensen bestik, og selv om det måske lige ved første øjekast virker lidt kedeligt at snakke om at give knive og gafler i julegave vil du hurtigt kunne se hvorfor det er vi synes det er sådan en god ide.

Hvorfor er Georg Jensen bestik sådan en god gave

Når nu vi så bramfrit siger at bestikket her er en god gave så er det jo også oplagt at spørge os hvorfor det egentlig er vi synes at det forholder sig sådan. Og det er der flere gode grunde til, grunde som vi gennemgår her nedenfor én efter én.

For det første er alt Georg Jensen jo bare super lækkert og i meget høj kvalitet. Da vi skulle finde ud af hvad vi syntes der var årets julegave 2015 var det faktisk svært at vurdere om det skulle være Georg Jensen generelt eller det mere specifikke Georg Jensen bestik som vi ville vælge. Det endte med bestikket, men hvis ikke du har lyst til at give bestik (hvis dem der skal have gaven nu samler på en anden serie eller måske har nok bestik i forvejen, eller hvis du bare tror de bliver gladere for noget andet) kan du trygt købe et hvilket som helt andet Georg Jensen produkt. Det skal nok skabe glæde uanset hvad det er du vælger.

I virkeligheden er Georg Jensen jo det ypperste af danske design, og selv om det er blevet solgt til udlandet er det stadig dansk helt ind i sjælen.

Når det kommer til bestik og hvorfor det er det er en god gave er prisen en af de første ting man kan kigge på. Der er nemlig et ret stort spænd i prisen, og det gør at det er muligt at finde noget man kan blive glad for uanset om man har råd til at give for 200 kr., eller om man skal op at give en gave til 2.000 kr.

Det er også noget der er nemt at være flere om at købe, og det er jo også bare en fordel.

Sidst men ikke mindst er det noget man kommer til at bruge hver evig eneste dag, og det kommer altså til at være en gave der skaber glæde ikke bare når man giver den, men også hver aften når man spiser og glæder sig over hver dejligt gaflen ligger i hånden.

Og det er jo det man går efter når man giver gaver, at det skal være noget der skaber varig glæde.

Det skal du være opmærksom på

Der er dog lige en enkelt ting du skal have in mente, for bestik fra Georg Jensen er ikke bare Georg Jensen bestik, der er nemlig mange forskellige serier at vælge imellem.

Det betyder at du ikke bare skal vide at det er Georg Jensen bestik som du skal købe, du skal også vide hvilken serie det er fra. Ellers kommer man måske til at mikse flere serier sammen, og det kan man godt for de er jo lavet af samme mand så de komplementerer hinanden nogenlunde, men det er bare ikke helt det samme som at have sin helt egen serie.

Hvad synes du er årets julegaveide her i år 2015? Skriv gerne i kommentarerne nedenfor hvad du vil give.

Skriv et svar