En tilstandsrapport kan komme til at spare dig mange penge

ds12

Hvis du er på vej til at sælge dit hus, så er det vigtigt, at du husker at få lavet en tilstandsrapport, sådan at du slipper for trælse forsikringssager.

Står du og skal til at sælge huset? Så kan det være en rigtig god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport, lige meget om det er dit parcelhus, dit sommerhus eller din ejerlejlighed, du skal have solgt. En tilstandsrapport er ganske simpelt bare et dokument, der beskriver bygningens faktiske tilstand.

I forbindelse med størstedelen af danske bolighandler bliver der udarbejdet en tilstandsrapport, selvom det faktisk er frivilligt. Det er nemlig også sælgerens eget ansvar at få lavet en tilstandsrapport, men det er heldigvis nemt at få hjælp til. Mk Consult Byg vil meget gerne lave en professionel tilstandsrapport til dig, sådan at både du og køber kan føle jer trygge. Køber, fordi der så er helt styr på, hvordan husets tilstand er, og dig, fordi du kan få lavet en ejerskifteforsikring og på den måde blive frisat fra forsikringssager de næste 10 år. En tilstandsrapport er nemlig et nødvendigt dokument, hvis man ønsker at tegne en ejerskifteforsikring, hvilket er en forsikring, der dækker over eventuelle skjulte skader i boligen, der ikke fremgår i tilstandsrapporten (og el-rapporten), og som køber ikke kendte til på overtagelsestidspunktet.

Mk Byg Consult har mere end 20 års erfaring i branchen, og derfor kan du være sikker på, at få både grundighed og kvalitet med i købet, når de udarbejder din tilstandsrapport. Læs mere på https://mk-consult-byg.dk/tilstandsrapport/.

Skriv et svar