Kom I Gang Med Binære Optioner

ds12

Binære optioner er noget ganske nyt i den finansielle sektor hvor investeringsmulighederne ellers har været de samme kendte (som aktier og obligationer) i de sidste mange år, og handlen med binære optioner har da også vokset gevaldigt siden starten i bare 2009. I dag er der således flere tusinde danskere der investerer i denne nye form. Hvad det helt præcist er og hvordan du selv kommer i gang med det kan du læse meget mere om her.

Hvad er binære optioner overhovedet?

For at forstå hvad binære optioner er for noget bliver man først nød til at forstå hvad en traditionel aktie er. En aktie er et bevis på at man ejer en del af et firma. Findes der f.eks. 10 millioner aktier i et givent firma og du køber en af dem, ja så ejer du altså 1/10.000.000-del af firmaet. Den aktie har så en værdi alt efter hvad der er andre der gerne vil give dig for den (tror de f.eks. at den er mere værd end de 100 kr. du selv gav for den vil de måske give dig 105 kr. for den – så er kursen steget og du kan tjene en femmer hvis du vælger at sælge. Omvendt kan det være at du ikke kan finde nogle der gider give 100 kr. for aktion og du må sælge den til 95 – så er kursen faldet og du har fået et tab.)

Oprindeligt var aktier derfor noget man købte fordi man troede på firmaet og gerne ville have del i dets succes og dets overskud, og sådan er der også i dag nogle der investerer (det er dem der investerer langsigtet). Men der er også flere og flere der køber og sælger aktier kun for at få de hurtige kursgevinster (femmeren i eksemplet fra før) og som derfor køber og sælger mange gange.

Især med internettet er daytraiding virkelig taget fart, og handel med aktier er en hel videnskab og meget kompliceret. For at gøre det lidt simplere men stadig beholde de underliggende mekanismer er der så kommet det frem der hedder binære optioner. Her køber man optioner der er binære, hvilket vil sige at de kan besvares med et ja eller et nej. Det kan f.eks. være man køber en option der hedder ”stiger olien til over 65 dollar per tønde inden for de næste 10 minutter” eller ”har DOW Jones højere kurs om en uge end i dag”. Her køber man så et ja eller et nej til de mange spørgsmål, og kan så hurtigt se om ens investering har båret frugt eller ej. Det skal her også lige siges at man kan investere i optioner der går ned til 1 minut, eller investere i optioner der kan være op til 3 måneder ude i fremtiden.

Hvordan kommer jeg så i gang?

Det er faktisk rigtig simpelt at komme i gang med at handle de binære optioner, også selv om interfacet nogle gange kan virke lidt uoverskueligt. Men du skal simpelthen ud at finde en platform hvor man kan handle binære optioner. Her er der flere forskellige at vælge imellem så man kan kigge lidt på de forskellige og se hvilken en man synes der passer bedst til en og så vælge den. Så opretter man sig som kunde, overfører nogle penge og så er man klar til at gå i gang. Det bedste er at starte med at investere for små beløb så man lige lærer systemet ordentligt at kende, men når først man har gjort det kan man bare investere derudaf og se om man kan komme til at tjene så mange penge at man kan tage på en ekstra ferie eller sige sit job op.

Skriv et svar