Lånemuligheder for din virksomhed

ds12

Er du ejer af egen virksomhed, kender du sikkert til at det årligt omsatte beløb, ikke er så højt som man havde regnet med. Alle oplever en smule modgang i deres virksomhed på et eller andet punkt, og der kan især blive problemer, hvis der er mangel på kapital. Disse problemer kan undgås ved hjælp af et lån.

Lån penge fra banken

Mange banker tilbyder særlige virksomhedslån, som er dedikerede til, blandt andet, at hjælpe virksomheder i pengenød. Med virksomhedslån fra banken, er der ofte tale om et større beløb. Med disse særlige virksomhedslån, følger der også særlige fordele med, at låne pengene gennem banken. Det kan for eksempel være en meget lav rente, og mulighed for at betale tilbage, når virksomheden så stille blomstrer op igen. Der er altså tale om billige lån, da omkostninger for lånet ikke bliver ret højt. Som sagt, så er dette en god vej at gå, hvis der er tale om et større lån. Der er også andre alternativer til lån fra banken.

Dedikerede pengeselskaber

Der findes et utal af selskaber som tilbyder lån til virksomheder. Hvis man ansøger om et lån fra banken og bliver afvist, vil disse dedikerede pengeselskaber være tilgængelige. Disse selskaber kan tilbyde store lån til din virksomhed efter behov, og som regel kræver det ikke meget sikkerhed fra pengeselskabets side, at låne disse penge til dig og din virksomhed. Som oftest får man hurtigt svar, og dertil bliver lånet hurtigt indsat på kontoen, så står man i en haste situation, og ikke kan vente på svar fra sin bank, så er disse selskaber valget for dig. På trods af, at disse lån ikke bliver udstedt af banken, så kan det være en god idé at snakke med en bankrådgiver om ens personlige låneplaner, da de kender til de forskellige procedure og ting man skal være opmærksom på, når det kommer til lån fra dedikerede pengeselskaber. Hvis man som ejer af en virksomhed ikke ønsker et stort lån, men derimod et mindre et, er der her, også et alternativ.

Personligt mikrolån

Hvis du står og skal bruge et par tusinde hurtigt, så er der hjælp at hente hos selskaber der tilbyder mikrolån, også kaldet kviklån. Mikrolån er som regel meget små, og de kan modtages meget hurtigt. Faktisk tager det normalt kun 24 timer for pengene at komme ind på kontoen. Der bliver normalt ikke stillet en sikkerhed for dette lån, så derfor kan du, uanset økonomiske status, låne penge igennem dem. Det kan være besværligt at finde rundt i alle de selskaber der tilbyder mikrolån, men her kan man benytte sig af https://justmoney.dk/. https://justmoney.dk/ er en søgemaskine, som finder de bedste låneselskaber til dig. Du skal blot skrive det ønskede beløb og din alder, så finder den et selskab der tilbyder en ydelse som er mest attraktiv for dig.

Så står du og skal låne penge, kan du bruge ordene i denne liste til at finde den løsning, der er ideel for dig. Lettere bliver det ikke.

Skriv et svar