Skal du købe noget vigtigt, men mangler penge til det?

ds12

Vi kender det alle sammen: man har fundet noget man gerne vil have, men så rækker pengene ikke lige til det. Det kan være et nyt spisebord, en flot kommode til soveværelset, eller et billardbord til ens spillerum. Man ved at man nok vil have råd til det så snart ens løn bliver udbetalt, men da er det måske for sent; måske er tilbuddet udløbet, eller også kan varen være udsolgt. Det er nu, man har brug for pengene.

Eller også er ens køleskab eller kogeplade gået i stykker, og så står man og har akut mangel på at få det erstattet, igen noget, man ikke kan gøre, får man får sin løb. Så er gode råd dyre, men der er håb. Der er nemlig gode muligheder for både nemt og hurtigt at låne pengene til den ekstra omkostning.

Få det første lån gratis!

Du har sikkert en helt forståelig skepsis overfor lån: lånefirmaer kan ikke løbe rundt, hvis ikke man som kunde betaler et ekstragebyr, ud over at betale det tilbage, som man får. Måske kan det langt bedre betale sig, hvis man ventede med at købe indtil man selv har sparet op. Og langt hen af vejen er det en fornuftig indstilling. Man mange firmaer, som Vivus, Kvikautomaten og LendOn har et særligt tilbud, der tillader dig at få det første lån helt gratis – så længe at du betaler alle de lånte penge tilbage indenfor en periode på 30 dag, kan du låne op til 3000 kr. hos Kvikautomaten, 4.000 kr. hos LendOn, og hele 6.000 kr. hos Vivus. Og dermed vil du have råd til at købe hvad det end er, du er interesseret i, uden at skulle betale noget ekstra. Lån gratis første gang, og gør en god forretning.

Billig fragt til din adresse

Når man køber større varer – håre hvidevarer, møbler – er der nogle gange et andet problem, end hvordan man har råd til det. Hvis ikke du bor lige rundt om hjørnet fra butikken, er du nødt til at finde en måde at få dit nye køb hjem til dig selv – man kan jo ikke bare sende det med posten. Hvis du har en større bil eller varevogn, eller hvis du ejer en trailer, så kan du måske lige klare den. Men det er ikke alle der har det. Og hvis du bor længere væk, kan det være, at du ikke har tid til at køre ned til det pågældende outlet, hente din vare, og så køre tilbage. Heldigvis er der et alternativ.

Hos danske-pragtpriser.dk kan du let indtaste informationerne om din situation, og så vil du blive tildelt 4 forskellige tilbud på billig fragt til dit hus. Det er selvfølgelig ikke den eneste situation, hvor du kunne få brug for denne tjeneste. Hvis du vil sende en større pakke til en anden, for eksempel hvis du har solgt noget via internettet og skal dække fragten, vil det også være et godt tilbud. Bare sammenlign vores fragtpriser, og se, om det er noget for dig.

Skriv et svar