Du kan få mere information om low FODMAP diet

ds12

Australske forskere har fundet frem til, at irritabel tyktarm kan skyldes nogen bestemte kulhydrater. Oprindeligt troede man, at irritabel tyktarm var nogen man havde, hvis man spise fedtholdig mad, drak meget alkohol og koffein og derudover spiste meget mad indeholdende gluten. Nu har forskerne så fundet ud af, at der findes en række kulhydrater og sukkerarter, som kroppen har meget svært ved at nedbryde. Derfor kan man ved at udelukke disse udvalgte kulhydrater fra kosten, opnå en bedre følelse i ens mave og få det bedre med sig selv. Man vil opleve gennemsnitligt efter 4-6 uger, at ens mave har det meget bedre og smerterne, ubehaget og generne er forsvundet. Ydermere hvis man lider meget af luft i maven, vil kostplanen også have en positiv effekt på, hvad det angår. Derfor vil man efter at have prøvet denne kost ikke længere have problemer med luft i maven i sociale sammenhænge osv. Overordnet vil ens mave også bare føles meget bedre, da smerter og ubehag vil forsvinde.

E-bogen om low FODMAP diet kan forandre din mave på omkring 4-6 uger

Hvis du køber e-bogen omkring kuren, vil du nemt og hurtigt få nogen forskellige værktøjer til, hvordan du kan implementere kuren og mærke forandringer i din mave. Du kan få mere information omkring kuren ved at læse mere om low fodmap diet her, en e-bog, hvor bogen er delt op i 3 sektioner. Først og fremmest får man vejledning til, hvordan denne kur skal tages i brug – der er vejledning i, hvordan man kommer i gang med at spise den gode kost og hvordan man fortsætter med kosten, selv når man kommer ind i nogen svære perioder hvor det kan synes uoverskueligt. Men vigtigst af alt er der vejledning i hvordan man bedst muligt kan igennem specifikke fødevarer, spise sig til en mave, der har det meget bedre og ser markant bedre ud. Det kan være vanskeligt og uoverskueligt at afgøre hvilke fødevarer der er gode og hvilke der er mindre gode. F.eks. er det ikke godt at spise vandmelon, hvorimod ananas er helt ok at spise. Derfor medfølger der fødevarelister, der deler forskellige kulhydrater op i 3 lister – dem med meget høj indhold af FODMAP, dem med middel indhold af FODMAP og dem med det helt lave. Ud fra disse lister kan man derfor nemt skabe sig et overblik over, hvad man skal spise og hvad der er en god ide at undgå at spise. Som en sidste ting i e-bogen, indeholder den 10 forskellige opskrifter, der alle er baseret på dansk, almindelige mad. Disse er udformet som inspiration til, hvordan man nemt og enkelt kan ændre i sine yndlingsretter, så de tager hensyn til indholdet af FODMAP og dermed bidrager kun godt til maven.

Der er flere fordele ved at følge kuren

Først og fremmest har kuren en positiv effekt på irritabel tyktarm. Denne lidelse har i mange år været til diskussion og tit og ofte, har lægerne ikke anet hvad de skulle gøre. Men ved at følge denne kostplan, vil den irritable tyktarm blive forandret og man vil ikke opleve ubehag, oppustethed og smerter i maven. Dertil har det en positiv effekt på luft i maven. Folk med denne lidelse ved hvor svært det kan være i sociale sammenhænge, og derfor vil denne kur virke som en befrielse, for de mennesker, der er ramt af lidelse luft i maven. Ydermere vil kuren også bare sikre, at man bliver fri for smerter og ubehag. Flere kunder har oplevet hundrede procent tilfredshed og derfor kan man som kunde, få ens penge tilbage, hvis man ikke er glad for resultatet efter 12 uger.

Skriv et svar