Få En Sund Start På Dagen

ds12

I det her indlæg kommer vi ind på hvordan du bedst får en sund start på dagen. Vi vil fortælle lidt om hvorfor det er vigtigt at starte dagen godt, og komme med de bedste råd til hvordan du holder energien dagen igennem.

Få en god start

Først og fremmest handler det med at få en god start på dagen om at bygge noget momentum op. Det er simpelthen nemmere at holde sig frisk og glad hele dagen hvis man starter sådan, og derfor er de første minutter efter du vågner også nogle af de vigtigste.

Det kan være rigtig rart at ligge og snue, men hvis du vil have en god og frisk start er det om at komme op så snart du vågner eller så snart vækkeuret ringer. Hop op af sengen, skynd dig at få den redt, og åben eventuelt en vindue så du også kan få lidt frisk luft ind.

Når du så har gjort det kan du komme ud i køkkenet hvor der selvfølgelig står en slow juicer og venter på dig. Så er det bare om at chopse nogle frugter og grøntsager og så ellers bare op i juiceren med dem så du kan komme i gang med dagen på en god måde.
Hvis det er forår, sommer eller efterår kan du tage din friskpressede juice med udenfor og nyde den sammen med vejret. Bor du ikke i hus men lejlighed kan du sætte dig i vindueskarmen med åbent vindue (bare du passer på du ikke falder ud) da det giver lidt samme effekt. På den måde får du nemlig både energi fra juicen og fra den friske luft.

Når juicen er drukket er det ud i bad og her er det en god ide at holde badet både kort og koldt. Varme lange bade er super dejlige, men hold dem til om aftenen inden sengetid. Morgenen er beregnet til korte effektive bade hvor det bare gælder om at få kroppen skyllet igennem og få noget energi.
Efter badet kan du tage dig en bid morgenmad og måske også en kop kaffe hvis du er til den slags, og derefter kan du så tage tøj på og tage på arbejde. Sørg også for at den morgenmad du spiser ikke er noget af der der sukkerholdige stads eller hvidt brød med masser af fedt smør på, men at det er noget som du rent faktisk for noget energi ud af og noget som kan holde længere end 30 minutter.

Hold energien

Med sådan et stærkt morgenboost som du får her er det nemt at holde energien resten af dagen. Hvis du kan så kan du cykle på arbejde, det giver nemlig også masser af energi og så sørg for at holde fast i de positive tanker. Det kan godt være du føler dig lidt trist og nede indeni, men hvis du lader som om at du er glad og virker venlig og overskudsagtigt vil det smitte på hvordan du har det, og så ender du faktisk med at have det helt godt.
Sørg også for at det du spiser er noget der giver dig energi, og indtag det gerne i små måltider. Intet dræber energien som en stor fed frokost midt på dagen.

Skriv et svar