Mange mænd kan opleve et for lavt testosteronniveau uden at vide det

ds12

Nogle gange kan det være svært at vide, hvad det der er galt med en. Det eneste man ved, det er, at tingene ikke lader til at være, som de skal være. Det kan være svært at sætte en præcis finger på. Måske har man ikke det energiniveau, man ønsker. Måske har man ikke det sexliv man ønsker, eller også føler man sig bare ikke som en mand. Det kan være svært at snakke med nogle om. Specielt for mænd. Hvis mænd oplever lavt testosteronniveau, så kan det føles som et nederlag, og at man ikke er mandig nok. Der til kommer det også, at mænd er generelt dårlig til at snakke om, hvordan de har det, og derfor søger mænd heller ikke så tit hjælp. Mænd går ikke så meget til læge, som kvinder gør, og tingene skal ofte gå meget galt, før de tager sig sammen til at ændre på noget. I dag har vi heldigvis internettet, og her kan man kigge efter de symptomer, man oplever og måske finde en løsning på dem. En løsning på et lavt testosteronniveau, kan man for eksempel finde på kosttilskud.dk

Lavt testosteronniveau kan have mange forskellige virkninger og konskvenser

Det mandelige kønshormon tjener mange forskellige funktioner. For det første er det med til at øge muskelmassen. Det er derfor, at mænd ofte har større og mere kraftige muskler end kvinder. Derfor er det vigtigt at have et ordentligt testosteronniveau, hvis man træner meget og gerne vil have det meste og bedste ud af det. En løsning på et lavt testosteronniveau kan derfor være at få et kosttilskud som hjælper på dette. Et andet punkt, hvor hormonet er vigtigt, er ved seksualdriften. Jo mere man har det, jo mere vil man ofte have lyst til seks. Hvis man derfor oplever en lav trang til sex med sin partner, kan det bære et tegn på et lavt testosteronniveau. Specielt hvis man ellers har et velfungerende forhold med masser af kærlighed. Hvis man ikke har det kan det være andre ting som er problemet. Oplever man nogle af disse symptomer, så bør man opsøge sin læge, som derefter kan fortælle en, om hormonet ligger på et fornuftigt plan.

Lavt testosteronniveau kan være problemet

Det er en god ide at få et lægetjek inden man gør noget selv. Bare fordi man ikke føler sig mandig nok, er det ikke sikkert, at det har noget med et lavt testosteronniveau at gøre. Det kan også være psykisk. Men oplever man nogle problemer, bør man naturligvis søge en løsning, og her kan et kosttilskud netop være løsningen. Hormonet bestemmer så meget i vores krop, og kan også have meget at sige i forhold til skægvækst. En kraftig hårvækst i ansigtet og på resten af kroppen er både genetisk bestem, men også bestem af testosteron. På den anden side så kan et højt testosteron niveau også være med til at fremme den arvelige skaldethed hos mænd, så hvis man oplever dette, er et tilskud af testosteron ikke en god løsning.

Skriv et svar