Effektiv markedsføring – SEO og linkbuilding batter

ds12

SEO er et af de bedst værktøjer til at forbedre effekten af alle dine andre aktiviteter. Hvor meget kostede det dig at printe de nye visitkort? Eller din nyeste brochure? Vi er ret sikre på, at det ikke er ret meget i forhold til, hvor meget du har brugt på din hjemmeside. Vi er tilmed også ret sikre på, at du enten selv korrekturlæste dem flere gange før du sendte dem afsted. Det kan også være, at du fik andre til at dobbelttjekke for dig. Men, du fik ikke en specialist til at læse dit dyre, marketingværktøj før du sendte det ud i verden? Din hjemmeside er i høj grad dit ansigt ud ad til. Ville du designe og bestille alle de her visitkort og så bare lade dem ligge på gylden? Nej det ville du nok ikke. Derfor skal du til at læse om SEO for at få din hjemmeside ud til folket. Hvis du ikke ved, hvor du skal lede, kan du her finde en super god guide. Ved at ignorere SEO, og det er lige præcis det som du gør ved en side, der ikke er søgemaskineoptimering, så kan din hjemmeside ikke blive besøgt af tusindvis af potentielle klienter og kunder. En hjemmeside, som du nu efterlader til skyggen og lader Google placere den som de vil. I stedet for at ”satse” på at Google kan lide din side, så kan du læse alt hvad der er værd at vide om linkbuilding – og mere til her på vores hjemmeside.

Det gælder om at være synlig

Der er ikke nogen grund til, at overse din hjemmeside. Og bare fordi, at du ikke selv kan implementere tingene, der skal til, for at din hjemmeside bliver søgemaskineoptimeret, så kan du godt have styr på, hvad der skal ske. Du printer jo heller ikke selv dine visitkort, men du sørger for at tingene er i orden. Din hjemmeside er dit digitale visitkort. Den kan give dig langt mere opmærksomhed, ved at tiltrække kunder, som rent faktisk søger efter noget, som din hjemmeside kan byde på. Der er også mange gode grunde til at få andre til at hjælpe dig med de ting, som du ikke selv kan finde ud af. De gør det trods alt dagligt og har sikkert gjort det rigtigt mange gange. Du bør være sikker på, at din hjemmeside appellere til det rette publikum og bliver set af mange af personerne i segmentet. Dit digitale visitkort er derfor bedst, når det er en naturlig forlængelse af din egen virksomhed. En hjemmeside er også den absolut bedste måde at få leads og mulige kunder, fordi de er interesserede i netop det, som du tilbyder.

SEO er praktisk talt gratis markedsføring så snart det er oppe og stå. Det er fuldt automatiseret i stedet for at skulle sende breve og nyhedsbreve ud flere gange om dagen. Det er derfor SEO er så værdifuldt for rigtigt mange virksomheder. Det er den reneste form for automatisering, fordi så snart det fungerer, så vil det bare være der de næste mange år.

Skriv et svar