Ure til konfirmationen

ds12

Hvis du skal til konfirmation her i løbet af foråret, har du sikkert overvejet, hvad du skal give konfirmanden i gave. Det skal helst være en lidt større gave, som konfirmanden kan nyde glæde af i længere tid. Ellers skal det være en stor oplevelse som en rejse eller lignende, som konfirmanden forhåbentlig kan huske resten af sit liv.

En god gave til en konfirmand er at give et ur. Det er en flot gave, der både er praktisk og kan bruges som smykke. Det er derfor en perfekt mulighed. Du har mange muligheder for at købe ure via nettet, men kan selvfølgelig også gå ned i din lokale guldsmed.

Fordelen ved at købe et ur via nettet er, at det vil være nemmere for konfirmanden at bytte uret, hvis han eller hun bor i den anden ende af landet i forhold til dig. Når du har købt uret på nettet, kan du være sikker på, at det vil være nemt at bytte det igen. På den måde behøver du ikke at tage det med hjem.

Smarte ure til kvinder forhandles på nettet

Hvis du skal købe et ur til en pige eller en ung kvinde, om man vil, der snart skal konfirmeres, kan du i hvert fald nemt finde uret på nettet. Der er mange webshops, der forhandler smarte ure til kvinder. Når du skal købe et ur til en kvinde, er det en god ide at vælge et ur til voksne kvinder. Pigen vil som regel ikke have lyst til at blive set som et barn længere.

Det er dog stadig en god ide at vælge et friskt og ungt ur. Det kan for eksempel være et ur med nogle farver på. Det er vigtigt, at pigen ikke føler, at det er et for gammelt udseende ur. Når man er i konfirmationsalderen, er det for de fleste piger meget vigtigt, at deres ur ikke er noget, som deres mor kunne finde på at gå med. Det kan derfor også være en indikator for, hvilket ur du skal vælge. Eller netop ikke skal vælge.

Ur til herre kan findes mange steder

Hvis det er en dreng eller en ung mand, som du skal købe et ur til, kan det også være en god ide at lede efter et mere friskt ur. Der findes mange forskellige typer af ure herre. Et forholdsvist sikkert valg er dog, at du vælger et ur med en mere sporty følelse. Det kan for eksempel være et ur, der er vandtæt. Det kan også være et ur, der er lavet til, at man kan have det på, når man dyrker sport.

Mange drenge i konfirmationsalderen interesserer sig meget for sport. Hvis du ved, at konfirmanden, der skal have uret, også gør det, vil et sportsinspireret ur være en god løsning.

Mange drenge har ikke det samme problem med at ligne deres far, som piger har med at ligne deres mor. Du kan derfor godt skele til, hvilke ure drengens far går med for at finde det helt rigtige ur.

Skriv et svar