Sådan kan du nemt komme i gang med at øve dig i fotografering

ds12

At tage billeder er noget, de fleste i dag er vant til at gøre. Vi har næsten alle smartphones og tager ofte billeder til sociale medier og eget brug. Det er dog noget helt andet at begynde at tage billeder med et kamera, og der er meget, man skal vide, før man kan blive rigtig god. Men alle kan lære det, og alle kan starte. Start med at anskaffe dig et kamera, det kunne være et spejlrefleks, og begynd at øve dig derhjemme.

Start med at fotografere naturen

Der kan for nogle være nervøsitet forbundet med at begynde at fotografere, særligt når der er andre til stede. Det kan godt tage lidt tid, før man føler sig komfortabel med et kamera i hånden, og ved at få opmærksomhed ved at tage det op og bruge det. Man finder ud af, at de bedste fotografier også opstår spontant og kræver at fotografen er opmærksom og hurtig til at snappe et billede. Hvis du er meget grøn og endnu ikke som amatørfotograf føler dig klar til at gå ud og tage billeder i offentligheden, kan du starte derhjemme

Tag billeder i dit hjem eller i din have 

Start med at tage billeder af de ting, du kan lide i dit hjem. Læg mærke til lyset og vinklerne. Hvornår synes du, billederne fungerer bedst? Det hjælper på fotograferingslysten at rydde op og stille dine ting derhjemme flot. Du kan også gå udenfor og tage billeder af blomsterne og træerne. Du kan tage give din have et nyt look ved at købe nye potteplanter eller havemøbler for eksempel på https://www.vidaxl.dk/g/4299/havemobler. Flotte rum eller en smuk have kan give dig større lyst til at begynde at fotografere og give dig lyst til at gå på opdagelse i de mange detaljer – ligesom en ægte fotograf!

 

Skriv et svar